Romain M.

Romain M.

Відповідає протягом 2 годин на 100% повідомлень.
100% 2 год.

Romain M.

Apprenez le français avec un français !

  • 1 проведене заняття
  • Пропонує онлайн-заняття
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері
Бажаний час: утром, вдень, ввечері
Опис Заявки

Опис

Ahojte všetci!

Volám sa Romain, som francúz a už tri roky bývam na Slovensku.
Najprv, som bol dobrovoľníkom v Rimavskej Sobote a učil som 8 a 10 ročné deti angličtinu. Predtým, som tri roky učil dospelých francúzštinu vo Francúzsku.
Ak sa chcete učiť francúzštinu kvôli práci, štúdiu alebo len pre zábavu, môžem Vám pomôcť rýchlo zlepšiť Vašu úroveň.
Bohužiaľ, nehovorím ešte veľmi dobre po slovensky, takže lekcie budú prebiehať po francúzsky alebo po anglicky.
Prvá lekcia trvá 20-30 minút, za tento čas prídeme na to akú máte úroveň, aké témy Vás zaujímajú a čo si želáte zlepšiť.
Samozrejme táto prvá lekcia je zadarmo, a potom môžeme naplánovať ďalšie lekcie.
Cena za lekciu, ktorá trvá 50 minút je 16 €, ak máte záujem o 2 lekcie, tak to bude 90 minút za 28 €. Lekcie prebiehajú online cez Skype, ale môžeme sa dohodnuť aj na osobných stretnutiach ak ste z Bratislavy.

Vidíme sa!


Salut à tous !

Je m'appelle Romain, je suis français et je vis en Slovaquie depuis trois ans maintenant. J'ai tout d'abord été volontaire un an à Rimavska Sobota, où j'ai enseigné l'anglais à des enfants entre 8 et 10 ans avant de déménager à Bratislava. Avant cela j'ai également enseigné le français en France à des adultes pendant trois ans.
Que vous vouliez apprendre le français pour le travail, pour les études ou simplement par curiosité, je peux vous aider à vous améliorer. Si le français peut sembler difficile, il est tout à fait possible de progresser rapidement tout en s'amusant !
Pour commencer nous pouvons simplement discuter pendant 20/30 minutes pour avoir une idée de votre niveau, du type de leçon que vous voulez, sur quel domaine vous voulez progresser etc.
Bien évidemment cette discussion est gratuite et nous pourrons ensuite mettre en place des leçons plus régulières.
Je propose des leçons de 50 minutes pour 16 euros ou de 90 minutes pour 28 euros. Je peux me déplacer sur Bratislava et il est bien sûr possible de faire les leçons en ligne via Skype.

À très bientôt !

Mariana M.

Mariana M.

Неперевірена заявка

Hodiny francustiny s Romainom mi veľmi pomohli. Potrebovala som si znova intenzívne zopakovať gramatiku a paralelne aj precvičiť konverzáciu ako prípravu na pracovný pohovor. Romain je native Speaker a vyučuje veľmi profesionálne, zaujímavo a zábavnou formou. S doučovanim som bola nadmieru spokojná, vrelo doporučujem.

Alexandra S.

Alexandra S.

Неперевірена заявка

S Romainom som absolvovala hodiny francuzstiny. Romain je native speaker a je to citelne aj na hodinach, ktore vedie absolutne profesionalne a na urovni. Uvodnu hodinu venuje urceniu aktualnej urovni jazykovych schopnosti a stanoveniu cielov. Hodiny prisposobi studentovi tak aby sa nielen zabavil, ale predovsetkym napredoval vo francuzstine. S Romainovymi hodinami som bola absolutne spokojna a chcem sa mu touto cestou velmi pekne podakovat. Verim, ze este budem mat prilezitost sa vratit k francuzstine pod jeho taktovkou.