Kristína Š.

Kristína Š.

Відповідає протягом 11 годин на 90% повідомлень.
90% 11 год.
Приймає нових учнів

Kristína Š.

Приймає нових учнів

Top doučovateľ slovenského jazyka pre cudzincov aj domácich a anglického jazyka C2 ((Business, deti, maturity, konverzácia, gramatika))

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  15 €/год.
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Ціна Від 15 €/год.
Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Опис Типи уроку Заявки Відповіді на запитання

Опис

Ahoj, volám sa Kristína.

Študovala som v zahraničí a navštívila som viac ako 12 krajín, kde som sa vďaka jazyku naučila veľa o svete a o tom, čo ponúka. Aktuálne chodím na druhú anglickú vysokú školu.

Ale ešte pred mojimi úspechmi, Vám chcem porozprávať o svojom príbehu. Počas mojich štúdii som nikdy nemala talent na jazyky. Na strednej, a dokonca aj na vysokej škole mi moji učitelia hovorili, že by som to mala vzdať, pretože sa nikdy nenaučím po anglicky (podla nich). Na strednej bilingválnej škole ma odhovárala učitelka angličtiny, so slovami "určite nezmaturuješ". Nakoniec som zmaturovala na B z anglického jazyka z odôvodneným že by som dostala aj A ale nemôžem mať o dva stupne lepšiu známku z maturít, ako som mala na vysvedčení :D. A na vysokej škole mi moja profesorka angličtiny ( američanka) dohovárala nech odídem čím skôr z americkej školy, pretože podľa nej, nikdy nenapíšem bakalársku prácu v angličtine. Bakalársku prácu som napísala a aktuálne mám level C2 v angličtine. Aké je to ponaučenie? Nikdy sa netreba vzdávať, i keď učenie sa cudzieho jazyka môže byť niekedy náročné, ale keď sa vzdáte nikdy nedosiahnete úspech. Ja som ho tiež nakoniec dosiahla, hlavne pre to lebo som verila, že to dokážem. A viem že to dokážete aj vy ak sa nevzdáte, a budete sa chcieť zlepšiť.

Na mojich hodinách sa naozaj zaujímam o vaše výsledky: to znamená: váš úspech je AJ mojím úspechom. Takže vždy robím maximum.

Učenie sa jazyka je viac než len príprava na skúšky, získavanie dobrých známok, hoci tie sú tiež dôležité v škole. Učenie sa pre mňa znamená otváranie dverí k poznaniu sveta. Aktuálne pracujem pre nadnárodnú spoločnosť vďaka mojej znalosti anglického jazyka a to je tá skutočná hodnota. Zároveň doučujem a mám aj vlastný kurz zameraný na písanie anglických esejí. Na svojich hodinách ponúkam konverzačné lekcie s praxou v reálnom živote, v ktorých sa môžete dozvedieť o každodenných dialógoch, udalostiach, a jednoducho o spôsobe, ako byť plynulejší v danom jazyku. Ponúkam tiež hodiny gramatiky, prípravy na skúšky, prispôsobené vašim potrebám.

Mám 3 ročné skúsenosti s výučbou angličtiny pre začiatočníkov, cudzincov, študentov a deti. Takže si môžete byť istí, že ste v dobrých rukách.

Cieľom hodiny je to aby ste hovorili plynulou slovenčinou/angličtinou. Zároveň odstránite strach z rozprávania a získate sebavedomie.Ja som sa tiež velmi bála rozprávať, bola som dokonca jednou s najslabších speakerov v triede, ale po čase sa to zmenilo, a ja viem že sa to dá zmeniť aj u Vás.

Na začiatku hodiny zistím vašu úroveň jazyka a vaše ciele a preberieme intenzitu lekcií. Nepotrebujete žiadne materiály. Ponúkam všetko od audio nahrávky až po rôzne knihy a súbory.

Hodiny sú príjemné, vtipné a interaktívne, takže vieme dosiahnuť tie najlepšie výsledky. Teším sa na naše spoločné hodiny!

Moje kurzy:🤸‍♀️😜
🌏 Slovenský jazyk pre začiatočníkov
🌟 slovná zásoba, komunikácia s native speaker, practické cvičenia.
🌏 Slovenský jazyk príprava na testy
🌟 Maturity, monitor a gramatika
🌏 Konverzácia v slovenskom jazyku 🤸‍♀️😜
🌟 Veľa príležitostí hovoriť. Naučte sa rozdiely medzi podobnými slovami a ako si vybrať NAJLEPŠIE slová, aby ste vyjadrili ich PRESNÝ VÝZNAM!

🌏 Anglický jazyk a písanie prác, esejí
🌏 Anglický jazyk a príprava na testy
🌟 Sama som prešla maturitou na bilingválnom gymnáziu, a prímačkami na americkú školu. Mám skúsenosti aj know how.
🌏 Business English - customized for your job and needs.
🌟Slovná zásoba je klúčová pri efektívnej komunikácii.So svojimi skúsenosťami v korporátnom svete vás naučím komunikovať v každej situácii. Nižšie sú uvedené niektoré príklady oblastí, v ktorých som skvelá a ktoré som sama zažila.
🌏 Business English for Meetings and Presentations
🌏 Obchodný pohovor - English - Urobte dojem - VYTŔČAJTE Z DAVU! 🤸‍♀️😜

Типи уроку

Štandardná lekcia

15 € / 55 хв.
Bernhard K.

Bernhard K.

Неперевірена заявка

I have started to learn the Slovak Language during a holiday where I had a lot of time during the day. I have chosen Kristina because of the good recommendations I was reading about her, and I have to say she has fully met the expectations. We started with one hour online teaching by day, so that I would have a quick start into the new language. I was insecure about learning a language online, but now that I have tried it out, I can say it works very well. Kistina works very well structured which makes it easy to follow, she uses textbooks and audio recordings shared online, and she is very nice and encouraging and gives good hints how the learning can be improved and made more efficient. Also she has a good internet connection, and we never had issues with lost connections or bad audio/video quality. Most important for me was to keep the motivation up in this intense first phase of studying, and Kristina is indeed very motivating and has a great talent to make you study, and also to have fun on the way. When I was back in the job we switched to a slower pace of studying, with a fixed lesson in the week, and an optional lesson on the weekend – I am very much tight up with professional commitments, and fortunately Kristina is flexible in her time schedule so that we always find time for an extra lesson, when possible on my side. So, to wrap it up, if you want to study a language, I can recommend Kristina 100%.

Sára M.

Sára M.

Неперевірена заявка

Kika je veľmi milá a výborná doučovateľka. Jednoducho a zrozumiteľne dokáže vysvetliť gramatiku. Som v maturitnom ročníku a vďaka nej som sa s angličtinou posunula ďalej a osmelila som sa aj v rozprávaní. Má príjemný prístup a na hodiny s ňou sa vždy teším. Odporúčam všetkými desiatimi.

Zuzana Z.

Zuzana Z.

Неперевірена заявка

Kika je veľmi príjemná a dôsledná. Učivo vysvetľuje zrozumiteľne a jednoducho, ak niečomu nerozumiem, je ochotná vysvetliť to znova. Môj najväčší "nepriateľ" bol vždy konverzácia, pri Kike som sa osmelila aj konverzovať, čo teda vnímam ako môj najväčší posun.Tiež som rada za pravidelné domáce úlohy, ktoré ma "nútia" sa pripravovať priebežne :-) a zároveň si nimi rozvíjam slovnú zásobu. Kiku ako lektorku môžem len odporučiť.

Tomas S.

Tomas S.

Неперевірена заявка

Maximalna spokojnost, prijemna komunikacia , rychle reagovanie na moje poziadavky , dakujem ;-)

Barbora H.

Barbora H.

Неперевірена заявка

Bola som veľmi spokojná. Jednoznačne mozem odporučiť na doučovanie :)

Відповіді на запитання (2)

Цей репетитор допоміг відповісти на такі навчальні запитання

Kristína Š.

Rozdelovanie slova jablčník

Prosím ako sa správne rozdeli slovo jablčník? Ja-bl-čník? Alebo Ja-blč-ník?

Kristína Š.

Určenie vetných členov

Dobrý deň, prosím Vás o pomoc s určením vetných členov vo vete: "Tomuto čiernemu zlatu vďačíme za teplo v našich príbytkoch."