Kamila J.

Kamila J.

Відповідає протягом 1 години на 100% повідомлень.
100% 1 год.
Приймає нових учнів
Безплатне пробне заняття

Kamila J.

Приймає нових учнів
Безплатне пробне заняття

Angličtina priamo z Kanady: Konverzácie / Business English / IELTS

  • 5/5 (оцінка від 9 студентів)
  • 179 проведених занять
  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  20 €/год.
  • Бажаний час: вдень, ввечері
Ціна Від 20 €/год.
Бажаний час: вдень, ввечері
Предмети:
Опис Типи уроку Заявки Фото та Сертифікати Блоги

Опис

Ak sa už nejaký čas učíte angličtinu, no chcete si viac rozviazat' jazyk a zároveň sebavedomejšie a efektívnejšie komunikovať, tak som tu pre vás.

Volám sa Kamila a som certifikovaná učiteľka angličtiny.

Posledných 8 rokov som strávila cestovaním a prácou v zahraničí vrátane miest ako Dubaj a aktuálne žijem v Kanade.

Mám bohaté skúsenosti s výučbou tínedžerov a dospelých.

Tradične vás školy naučia teóriu, gramatiku a štruktúru viet, ale kladú veľmi malý dôraz na hovorenie a praktickú aplikáciu jazyka.

Preto moje hodiny angličtiny sú väčšinou zamerané na konverzáciu a témy, s ktorými sa stretnete v každodenných životných situáciach.
Spolu sa môžme zamerať na konverzácie, ktoré sú pútavé a spojené s tým, čo vás baví.

Môžem vám pomôcť s:

⭐ Konverzáciami

⭐ Prípravou na skúšky (vrátane maturity a IELTS)

⭐ Business angličtinou a prípravou na pracovný pohovor

(Spolu si môžeme natrénovať ako písať formálne emaily, small talk so zákazníkmi alebo kolegami po anglicky a d'alšie užitočné témy.)

Na mojich hodinách chcem vytvoriť prostredie, ktoré je pohodlné a interaktívne.

Poskytnem vám vlastné materiály a prispôsobím ich vášmu levelu a potrebám. Je to na Vás, či si chcete rozšírit' slovnú zásobu, naučiť sa praktické frázy a využiť ich v konverzácii, alebo si radšej utvrdiť a precvičiť gramatiku.

S mojimi žiakmi som v kontakte aj mimo lekcie a môžu sa na mňa kedykoľvek obrátiť s prosbou o preklad, kontrolou anglického textu alebo so žiadosťou o viac materiálov. Mám k dispozícii vel'a materiálov, ktoré vám viem poslat' v elektronickej podobe na email.

Lekcie prebiehajú cez Zoom alebo Google Meet a to iba v prípade uhradenia lekcie minimálne deň pred našim dohodnutým termínom. Rada vám poskytnem prvú skúšobnú lekciu zdarma, aby ste sa mohli presvedčit' či vám spôsob mojej výučby vyhovuje.

Teším sa na vás na mojej online hodine.

P.S.: Ak máte záujem o doučovanie, napíšte správu a pošlem vám link k môjmu kalendáru, kde si môžete zarezervovat' svoju prvú skúšobnú hodinu.

Типи уроку

Skúšobná lekcia

Безплатно / 30 хв.
Štandardná lekcia

20 € / 55 хв.
Lucia V.

Lucia V.

32 проведених заняття

Hodiny s Kamilou môžem len odporučiť. Atmosféra je príjemná, uvoľnená ale profesionálna. V rozprávaní vidím pokrok, čomu sa veľmi teším. Na hodinách preberáme vždy novú tému, ku ktorej dostanem slovnú zásobu mailom. Som veľmi spokojná.

Silvia B.

Silvia B.

16 проведених занять

Absolútna spokojnosť. Teším sa na každú hodinu. A to som mávala z hovorenia v angličtine vždy stres. Doporučujem.

Tim S.

Tim S.

15 проведених занять

Hodiny s Kamilou ma veľmi bavia. Pomohla mi uvoľniť blok s mojou komunikáciou v angličtine. Dá sa s ňou baviť o všetkom a na rôzne témy. Na jej hodinách je pohodlná, no zároveň profesionálna atmosféra. Odporúčam

Jessica P.

Jessica P.

11 проведених занять

Na hodinu s Kamilou sa vždy veľmi teším.Jej prístup je veľmi milý, profesionálny a vždy je dobré pripravená na hodiny. Vie veľmi dobre vysvetliť danú tému s ktorou mám problém. Určite odporúčam vyskúšať jej doučovanie.

Jakub D.

Jakub D.

10 проведених занять

Spolu s partnerkou sme absolvovali 10 hodín plus skúšobnú extra session. Privítali sme profesionalitu a časovú flexibilitu. Napriek rozdielnemu časovému pásmu no problem. Hodiny boli individuálne podľa spoločného nastavenia a veľmi funkčné (bez zbytočného rozptyľovania). Na každú hodinu bola skvelo pripravená a následne nám po každej hodine materiály zaslala pre samoštúdium. Pripravovali sme sa na IELTS skúšku, cítime sa istejší a pripravení. Extra nám skontrolovala aj eseje s priamym feedbackom. Ďakujeme :)

фото та сертифікати

Блоги (2)

10 tipov ako si rýchlejšie zapamätať novú slovnú zásobu

Tradične sa veľa ľudí učí novú slovnú zásobu, tým že si ju dokola číta a v duchu opakuje. No existujú aj iné spôsoby, ako sa naučiť a zapamätať si nové slovíčka rýchlejšie a efektívnejšie.Tu je…

Dá sa naučiť akýkoľvek cudzí jazyk za 5 dní?

Možno vás to prekvapí, ale je všeobecne známe, že v každom jazyku ľudia používajú približne len 800 slov na každodennej báze.Takže pokiaľ sa viete naučiť týchto 800 najpoužívanejších slov a fráz v…