Janka N.

Janka N.

Відповідає протягом 1 години на 70% повідомлень.
70% 1 год.

Janka N.

Efektívne doučovanie psychológie, metodológie a štatistiky

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  13 €/год.
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Ціна Від 13 €/год.
Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Опис Типи уроку Заявки Блоги

Опис

❗️Prosím, kontaktujte ma priamo na gmail - janka19981@gm...

Ahojte👋,

som absolventkou magisterského stupňa psychológie a ponúkam doučovanie pre uchádzačov o štúdium psychológie, študentom Bc. a Mgr. stupňa, stredoškolákom a komukoľvek, koho zaujíma tento smer a chce sa o ňom dozvedieť viac. S radosťou pomôžem so všetkými predmetmi (vrátane metodológie a štatistiky), ktoré Vám počas štúdia robia starosti💬🧠.

Potrebujete pomoc s vašou seminárnou/záverečnou prácou?
Poskytujem konzultácie a korektúry k prácam, kontrolu zdrojov/citovania. Rovnako Vám pomôžem pri metodologických a štatistických otázkach tvorby Vašich prác.

Prosím, berte na vedomie, že za nikoho nenapíšem žiadnu prácu, skúšku, ani zápočet. Rovnako sa, žiaľ, nevenujem ani doučovaniu na SCIO testy.

Počas doučovania posielam poznámky a rôzne materiály, ktoré študentom uľahčia zapamätanie učiva a budú sa k nim môcť kedykoľvek vrátiť. Ku každému študentovi pristupujem zodpovedne a snažím sa mu odovzdať čo najviac z mojich niekoľkoročných skúseností.

Ak Vás moja ponuka zaujala, prosím, neváhajte ma kontaktovať a verím, že sa dohodneme na doučovaní, ktoré povedie k Vašej spokojnosti 😊. Teším sa na Vás!

Типи уроку

Štandardná lekcia

13 € / 55 хв.
Alžbeta M.

Alžbeta M.

Неперевірена заявка

Pani Janka je veľmi milá a ochotná, naša konzultácia ma posunula a pomohla mi pochopiť preberanú tému. Má pohotový a profesionálny prístup, určite ju ešte do budúcna kontaktujem :)

Відповідь репетитора:

Ďakujem pekne :)

Gabriela G.

Gabriela G.

Неперевірена заявка

Janka bola veľmi milá, ochotná a rýchla doučovateľka. Na moje správy reagovala okamžite. Veľmi mi pomohla pri výskume v mojej diplomovej práci. Poradila mi ako veci lepšie spraviť, všetko dôkladne skontrolovala. Danú problematiku má v malíčku. 🙂

Відповідь репетитора:

Ďakujem ! :)

Sára C.

Sára C.

Неперевірена заявка

Janka je veľmi milá, príjemná a trpezlivá doucovateľka. Pomohla mi pochopiť a vysvetliť veci aj na 10x ak som niečomu nerozumela. Ma profesionálny prístup a veľmi rýchlo reaguje na spravy. Odporúčam všetkými desiatimi, bola som s nou vo všetkých ohľadoch nadmieru spokojná!

Відповідь репетитора:

Ďakujem veľmi pekne :)

Patricia S.

Patricia S.

Неперевірена заявка

S týmto doučovaním som veľmi spokojná, môžem iba odporučiť. Janka je veľmi príjemná, pohotová a veľmi nápomocná. Pomohla mi so štatistikou aj s metodológiou, za čo som naozaj vďačná.

Відповідь репетитора:

Ďakujem veľmi pekne :)

Lukas

Lukas

Неперевірена заявка

Najlepšia skúsenosť s online doučovaním. Je veľmi profesionálna, komunikatívna a príjemná. Janka ma naozaj pripravila a po 2 mesiacoch s jej hodinami som sa dostal do Ostravy na psychológiu. Veľmi odporúčam bola úžasná.

Відповідь репетитора:

Ďakujem pekne :) prajem veľa úspechov

Блоги (3)

Zatočte s trémou a stresom jednoducho!

S trémou pri odpovedi v škole sa stretol určite každý z nás, rovnako ako so stresom. Oba tieto pojmy môžu pre naše prežívanie predstavovať čosi negatívne a preto prinášam 5 tipov, ktoré pomôžu pri…

Ako na relax po náročnom školskom dni?

Viete ako zrelaxovať a zhodiť zo seba napätie z celého dňa? Práve preto som si pre Vás pripravila zoznam niekoľkých tipov a rád, ktoré by Vám mohli pomôcť si oddýchnuť po náročných dňoch. 1. Choďte…

Ako predísť syndrómu vyhorenia?

Za všetko môže stres...hlavným spúšťačom syndrómu vyhorenia je dlhodobé pôsobenie stresu na organizmus. Dlhodobý stres ovplyvňuje nielen fyzické, ale i psychické zdravie – samozrejme v negatívnom…