Darya V.

Darya V.

Відповідає протягом 13 годин на 80% повідомлень.
80% 13 год.
Приймає нових учнів

Darya V.

Приймає нових учнів

English and Russian tutoring with customized approach and affordable price!

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  10 €/год.
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Ціна Від 10 €/год.
Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Опис Типи уроку Заявки

Опис

*English is below*

Ahoj,

Jmenuji se Darya a jsem Běloruska. Výuka jazyků je mou vášní a věnuji se tomu celým svým srdcem. Je pro mě zásadní, aby byla každá lekce zajímavá a produktivní, s použitím nové metodiky a podmanivých materiálů. Moje jazykové znalosti mi pomohly cestovat, pracovat po celém světě a potkávat neuvěřitelné lidi. Mluvím plynně rusky, anglicky, česky a momentálně se učím španělsky. Jeden rok jsem pracovala v New Yorku a Severní Karolíně a za posledních 10 let jsem žila v Indii, Portugalsku, Španělsku a České republice.


Soukromě doučuji ruštinu a angličtinu pro děti i dospělé. Používám své vlastní materiály a vždy dělám lekce interaktivní prostřednictvím videí, audio kurzů, hudby, zábavných questů a sdílení kulturních znalostí. Baví mě převádět teorii do praxe a motivovat studenty, aby své dovednosti stále více rozvíjeli. Učit se nový jazyk je snadné a zábavné, věřte mi! První lekci nabízím zdarma, abychom se mohli vzájemně poznat a určit další kroky vhodné pro nás oba.

S pozdravem,

Darya.

Hello,

My name is Darya and I'm belarusian. Teaching languages is my passion and I'm dedicated to it with all my heart. It's essential to me, to make every lesson interesting and productive, using new methodology and captivating materials. My language skills helped me to travel, work around the world and meet incredible people. I speak fluently Russian, English, Czech and I'm currently learning Spanish. I worked in New York and North Carolina for a year, lived in India, Portugal, Spain and Czech Republic for the last 10 years.

I'm teaching Russian and English privately to both kids and adults. I use my own materials and always make lessons interactive through videos, audio courses, music, funny quests and sharing cultural knowledge. I love turning theory into practice and motivate students to develop their skills more and more. Learning new language is easy and fun, believe me! I offer a first lesson for free, so we can get to know each other and identify the next steps suitable for both of us.

Best wishes,

Darya!

Типи уроку

Štandardná lekcia

10 € / 55 хв.
Nina B.

Nina B.

Неперевірена заявка

Toto je profesionálna učiteľka anglického jazyka, ktorá učí pretože chce naučiť a pretože ju učenie baví. Na každú hodinu je dôkladne pripravená, má nachystané témy na konverzácie, zaujímavé cvičenia na gramatiku a má perfektný a systematický štýl učenia. Na každú hodinu sa vždy teším, pretože sa vždy naučím veľa. Darya je perfektná nie len ako učiteľka, ale aj ako osoba a odporúčam ju každému, kto si chce zlepšiť či už gramatiku alebo konverzovanie v anglickom jazyku. Ďakujem Darya 🤍

Paula T.

Paula T.

Неперевірена заявка

Ruštinu som sa snažila naučiť už pár mesiacov s viacerými doučovateľkami, avšak až s Daryou som tomuto jazyku prišla na chuť. Darya je veľmi inteligentná a šikovná žena s profesionálnym, no najmä ľudským a individuálnym prístupom ku každému študentovi. Patrí jej veľké ĎAKUJEM a vrelo ju odporúčam!

Katka Z.

Katka Z.

Неперевірена заявка

Som veľmi vďačná, že som natrafila práve na Daryu. Je to jedna z najlepších učiteliek/ lektoriek angličtiny vôbec. Jej angličtina je naozaj na veľmi vysokej úrovni, má prehľad o mnohých témach, je veľmi sčítaná. Vždy má prichystané zaujímavé materiály na hodinu, ktoré sama zostavuje, vie dobre vysvetliť gramatiku, strieda aktivity zmarané na slovnú zásobu, gramatiku, rozprávanie, počúvanie. Na doma dáva aktivity na precvičenie písania, počúvania. Vidno, že učenie ju baví a napĺňa, hodiny vždy ubehnú veľmi rýchlo. Páči sa mi, že študentovi dáva aj návod, ako sa zlepšovať v jazyku domácou prípravou. Vrelo odporúčam!