Leila G.

Leila G.

Відповідає протягом 3 годин на 100% повідомлень.
100% 3 год.
Приймає нових учнів

Leila G.

Приймає нових учнів

Efektívne a profesionálne doučovanie angličtiny za dobrú cenu.

  • 3 проведених заняття
  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  12 €/год.
  • Бажаний час: вдень, ввечері, у вихідні
Ціна Від 12 €/год.
Бажаний час: вдень, ввечері, у вихідні
Опис Типи уроку Заявки

Опис

Ahojte, moje meno je Leila a charakteristický je pre mňa humor, pozitívna nálada a mať radosť zo života. Rovnako pristupujem aj k učeniu samotného jazyka, kde chcem aby ste sa učili hrou a nebáli sa komunikovať. Pretože práve praktická komunikácia býva najčastejším problémom ale zároveň aj riešením v akomkoľvek jazyku.

Vyštudovala som Vysokú školu angličtiny a literatúry v Damašku, čo je hlavné mesto Sírie. Áno, ako predpokladáte nie som Slovenka aj keď tu mám svoje korene narodila som sa v malebnej oblasti  Sírií. Prax v učení a angličtine mám 15 rokov, ale taktiež som mala možnosť pracovať aj v Californií kde som sa naučila mnoho ďalších praktických skúsenosti. Aktuálne žijem v Quite hlavnom meste Ekvádoru. Veru so mnou sa jeden človek nenudí a teším sa na spoluprácu 😊

Типи уроку

Štandardná lekcia

12 € / 55 хв.
Eva K.

Eva K.

1 проведене заняття

Hodiny s Leilou pre mňa nie sú len obyčajným doučovaním. Leila je skvelý človek :) Okrem profesionálneho učiteľa som v nej našla kamarátku, mentorku a občas mám pocit že aj psychológa :D Na jej hodiny sa stále teším a učenie sa angličtiny pre mňa konečne nie je utrpením. Hodiny sú šité na mieru, Leila sama na hodinách v praxi videla moje nedostatky (ktoré som vlastne pred tým ani nevedela pomenovať) a na nich postupne pracujeme. Na všetkom sa s ňou však dá dohodnúť. Leila je zábavná a som si istá, že s jej pomocou nebudem mať raz problém nájsť si prácu aj v zahraničí. Jej prístup, dlhoročná prax a k tomu podpora naozaj stoja zato :)

Viera B.

Viera B.

Неперевірена заявка

Hladala som niekoho, kto mi pomoze s konverzaciami, oprasit zabudnutu gramatiku a nasla som. :) Leila je velmi prijemna ako clovek a s profesionalnym pristupom ucitela, pomoze odstranit nedostatky. Vie sa maximalne casovo priposobit. Ma vela uzitocnych materialov, k danej oblasti, ktoru prave preberame. Urcite odporucam :)

Matúš B.

Matúš B.

Неперевірена заявка

K Leile som sa prihlásil na hodiny anglického jazyka ako úplný začiatočník. Som veľmi spokojný s jej profesionálnym a priateľským prístupom. Hodiny sú vždy zaujímavé, zábavné :) a vidím, že vďaka jej prístupu môžem napredovať. Taktiež si vážim jej flexibilitu a poskytnutie potrebných materiálov na učenie. Leilu ako lektora určite veľmi odporúčam :)