Anetta J.

Anetta J.

Відповідає протягом 1 години на 70% повідомлень.
70% 1 год.

Anetta J.

Máš pocit, že máš v nemčine medzery alebo ti chýbajú základy? Pomôžem ti zlepšiť tvoju nemčinu od základov hravo a bez stresu!

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  8 €/год.
  • Бажаний час: вдень, ввечері
Ціна Від 8 €/год.
Бажаний час: вдень, ввечері

Опис

Volám sa Anetta a som študentka gymnázia, kde navštevujem študijný program s rozšírenou výučbou nemeckého jazyka. Nemčinu sa aktívne učím počas celého štúdia na strednej škole a absolvovala som dve jazykové skúšky (DSD I a DSD II skúška), na úrovni A1-C1.

Som komunikatívna, priateľská, trpezlivá a rada ti pomôžem zlepšiť tvoje jazykové schopnosti v príjemnej atmosfére bez stresu a známkovania. Ak si na základnej škole a chceš, aby si ovládal základy jazyka na čo najlepšej úrovni, tak neváhaj a obráť sa na mňa!

Počas doučovania ti poskytnem materiály, ktoré si môžeš nechať a v prípade potreby sa k nim môžeš kedykoľvek vrátiť a učivo si opäť osviežiť.
Preferujem hravejší a zábavnejší spôsob učenia sa, takže sa nemusíš obávať, že by hodiny prebiehali v napätí, pod tlakom alebo v strese, ako to občas býva v škole.

Ak si nie si istý, či správne ovládaš skloňovanie, členy či preklad alebo hocičo iné, rada ti s tým pomôžem a dodám ti istotu a odhodlanie učiť sa nemecký jazyk aj naďalej!

Doučovanie ponúkam online formou alebo dochádzaním za študentom v poobedných alebo večerných hodinách v týždni aj cez víkend. Pre efektívne doučovanie a pre dobrú koncentráciu a sústredenie žiaka preferujem 45- 60 minútové hodiny.

Teším sa na Teba!

Типи уроку

Štandardná lekcia

8 € / 55 хв.

фото та сертифікати