Pavol R.

Pavol R.

Відповідає протягом 11 годин на 60% повідомлень.
60% 11 год.

Pavol R.

Doučovanie ruštiny pre Slovákov a slovenčiny pre cudzincov (osobne -Senica, online)

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  12 €/год.
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Ціна Від 12 €/год.
Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні

Опис

Mám 60 rokov, mojim rodným jazykom je slovenčina. Ruštinu ovládam veľmi dobre - študoval som 5 rokov v Moskve a pracoval 15 rokov pre slovenské a české firmy v rusky hovoriacich krajinách: Kazachstan, Ukrajina, Ruská federácia.
Doučujem deti aj dospelých, začiatočníkov i pokročilých. Ku každému študentovi pristupujem individuálne, podľa jeho znalostí, potrieb a požiadaviek. Snažím sa učiť zaujímavou formou a predovšetkým podstatné a v praxi použiteľné veci. Využívam k tomu svoje dlhoročné skúsenosti z pôsobenia, cestovania a vôbec bežného života v uvedených krajinách, z každodennej komunikácie s miestnymi obyvateľmi, študentami, spolupracovníkmi, obchodnými partnermi, priateľmi a známymi. V rámci svojej pracovnej činnosti som veľmi často tlmočil a prekladal svojim slovenským zamestnávateľom a akcionárom.
Časovo sa snažím prispôsobiť študentovi. Učím doma, prípadne dochádzam za študentom, doučujem aj online. Na úvodnej hodine zistíme Vašu súčasnú úroveň jazyka, poviete mi Vašu predstavu o výuke, a spolu vyberieme najvhodnejšiu metodiku a formu našich stretnutí.

Типи уроку

Štandardná lekcia

12 € / 55 хв.