Mima Š.

Mima Š.

Відповідає протягом 1 години на 90% повідомлень.
90% 1 год.
Приймає нових учнів

Mima Š.

Приймає нових учнів

Doučovanie biológie a príprava na prijímačky na stredné školy či maturitu v oblasti medicíny či zdravotníctva

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  10 €/год.
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Ціна Від 10 €/год.
Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Опис Типи уроку Заявки

Опис

Ahojte, volám sa Mima, študujem biomedicínu. Ak potrebuje doučiť biológiu alebo pripraviť na prijímačky na strednú zdravotnícku školu, medicínu či maturitu tak ma neváhajte kontaktovať. 😊

Типи уроку

Štandardná lekcia

10 € / 55 хв.
Karin B.

Karin B.

Неперевірена заявка

Študujem učiteľstvo biológie na VŠ a Mima mi veľmi pomohla dobehnúť nedostatky, ktoré sa nazbierali na strednej najmä počas “doby covidovej”, kedy vyučovanie nebolo plnohodnotné. Mali sme tento semester pre mňa vcelku náročný predmet (konkrétne genetiku) a Mima mala toľko trpezlivosti, že mi všetko úplne od základov vysvetlila, prešli sme cez jednoduchšie príklady až k zložitejším, taktiež sme mali hodiny, kde mi vysvetlila najmä teóriu a na tom sme mohli ďalej stavať. Som jej veľmi vďačná, skúška bola úspešná a určite ju budem len odporúčať :-)

Adriána S.

Adriána S.

Неперевірена заявка

Mirku vrelo odporúčam. Doučovala ma na skúšku z mikrobiológie. Vďaka nej, som pochopila mnoho vecí, ktoré mi doposiaľ nedávali najmenší význam. Sú veci, ktoré je ťažko pochopiť samej/ samému. Kým, som kontaktovala Mirku naštudovala som si materiál a aj nejaké videá na danú tému. Najlepšie som ale pochopila danú učebnú látku za pomoci Mirky. Vysvetlila, ukázala a dokázala to podať tzv. polopaticky. Poslala mi učebné materiály, bola ochotná vysvetliť aj viac krát a to nehovorím o tom, že sa zaujímala aj o to ako som dopadla na skúške. Big person with big ❤️ ďakujem!

Lucia T.

Lucia T.

Неперевірена заявка

Môžem len a len odporúčať.!Mirka je skvelé dievča. Jej spôsob vysvetľovania je taký, že by pokojne mohla robiť učiteľku biológie. Mňa konkrétne doučovala biológiu na prijímačky na odbor praktická sestra. Dala som si prihlášky na školy do jedných z najžiadanejších miest na Slovensku. BA, TT a NR. Všade ma vzali vďaka úžasnej učiteľke Mirke a môjmu sebazapretiu. A dokonca keď nás na prijímačkách bolo skoro na každej škole až do 100 alebo aj cez 100, dokázala som sa vďaka nej umiestniť minimálne v prvej 20tke. Ak sa potrebujete dostať na nejakú školu, určite odporúčam. :) Cenovo je tiež v pohode. Takže odporúčam Mirku, veľa sebazapretia aby ste mali trpezlivosť sedieť pri poznámkach a tĺcť si ich natvrdo do hlavy, lebo čo bolí to rastie.A potom príde zaslúžený výsledok.! A pamätajte! : " Cesta k úspechu býva ťažká, ale odmena o to sladšia :) :) :) Takže hurááá do toho!

Adela H.

Adela H.

Неперевірена заявка

S doučovaním od Mimy som bola naozaj veľmi spokojná. Všetky témy sme prešli vždy do najmenšieho detailu, jej prístup a spôsob vysvetľovania mi vždy pomohol ľahko pochopiť látku. Veľmi oceňujem aj pravidelné opakovanie učív, vďaka tomu som si zapamätala veľa vecí a zopakovala si niečo v čom som mala nedostatky. Skutočne veľmi odporúčam :)

Martin P.

Martin P.

Неперевірена заявка

Mima so mnou strávila 7 mesiacov doučovania biológie. Vždy bola na hodiny pripravená a mala plán ma celý čas. Posielala mi vždy jej materiály a vždy mi užasne predala učivo. Vedela ho prrfektne vysvetliť a zároveň odpovedať na otázky. Hodiny vždy stáli za to a vďaka jej ľudskému prístupu som sa nikdy nemusel bať pomýliť sa. Vďaka nej som sa dostal na zdravotnícku školu. Veľmi Mime ďakujem za všetko čo pre mňa spravila a veľmi silno ju odporúčam aj pre ďalších študentov😊