Michi P.

Michi P.

Відповідає протягом 7 годин на 100% повідомлень.
100% 7 год.
Приймає нових учнів

Michi P.

Приймає нових учнів

Nemčina online priamo z Mníchova - rodený hovorca

  • 5/5 (оцінка від 4 студентів)
  • 290 проведених занять
  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  16 €/год.
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Ціна Від 16 €/год.
Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Опис Типи уроку Заявки Фото та Сертифікати Блоги

Опис

Konverzácie plus doučovanie detí v nemecky hovoriacich krajinách (podľa osnov príslušnej krajiny) vedie syn Michael, rodený hovorca a aktuálne študent na TU München (Maschinenwesen). Ovláda i angličtinu a dohovorí sa i v slovenčine.
Ďalšie informácie si môžete prečítať na našej webovej stránke, ktorú zašlem na požiadanie.

Ceny závisia od rozsahu predprípravy a či sa jedná o gramatiku (tu vypomôžem i ja), konverzáciu alebo špeciálne požiadavky (16 € je konverzácia na bežné témy bez špeciálnej prípravy = 50 min konverzácia + 5 min dohoda tém na ďalšiu hodinu).

Faktúru vystavujeme automaticky. Ak sa jedná o firmu, je potrebné uviesť i IČO (Ust-IdNr). Ak sa jedná o jazykovku, odvádza podľa platných zákonov EÚ potom jazykovka dane na Slovensku (toto pravidlo neplatí pre súkromné osoby).

S úvodnou korešpondenciou vypomáham synovi. Na správy odpovedám väčšinou po 18:00.

Типи уроку

Štandardná lekcia

16 € / 55 хв.
Lucia N.

Lucia N.

87 проведених занять

Hodiny nemeckej konverzacie s Michaelom si moj syn velmi pochvaluje. Na kazdu hodinu pripravi Michael nejaku temu, o ktorej sa potom rozpravaju. Nie su to ziadne nudne temy, ale prave rôzne zaujimavosti zo zivota, napr. z edicie Wissen macht Ah. Takisto po hodine dostane syn zoznam slovicok, ktore pocas hodiny nevedel a ktore mu Michael trpezlivo vysvetlil. Nemcina s Michaelom je naozaj skvela!

Lucia O.

Lucia O.

71 проведене заняття

Michal doucuje moju dcerku nemecku gramatiku (zijeme dlhodobo vo Svajciarsku) a hodiny su jej velmi napomocne. Zlepsuju sa jej vysledky z testov z nemeciny odkedy jej Michal pomaha. Snazi sa nam pomoct aj ked potrebujeme rychlo skontrolovat slohy ci ulohy. Velmi ho odporucujeme!

Tomáš L.

Tomáš L.

21 проведене заняття

Michael je skvelý a veľmi ochotný doučovateľ, ktorý trpezlivo vysvetlí všetky potrebné okruhy. Častokrát aj nad rámec témy, ktorá je predmetom konkrétnej hodiny. Takisto možno veľmi oceniť jeho aktívny prístup spočívajúci okrem iného v tom, že po každej vyučovacej hodine zašle žiakovi zoznam preberaných pojmov alebo slovíčok pre zapamätanie si, zatiaľ čo témy, ktoré spolu preberáme sú prezentované veľmi pútavou a hravou formou. Odporúčam všetkým. :)

Marek R.

Marek R.

12 проведених занять

Michaela a Paní Katarínu veľmi doporučujeme sú šikovný učivo vysvetlia hravo,stručne,výstižne a ľahko sa pri nich učí. Veľmi nám pomohli v nemčine. Dokážu to čo iný nie a sú schopný môcť za akýchkoľvek okolností. Doporučujem a ďakujem im.

Katarína S.

Katarína S.

5 проведених занять

Konverzačné hodiny nemčiny s Michaelom hodnotím na výbornú! Michael doučuje a pripravuje moju dcéru na hodiny nemčiny veľmi precízne. Naučila sa spontánne a sebavedomejšie používať nemecký jazyk na hodinách. Mohla sa tiež spoľahnúť, že hodiny prebehnú načas.

фото та сертифікати

Блоги (1)

Príklad oficiálnej žiadosti v nemčine

V danom príklade sa jedná o žiadosť na študentský job:Sehr geehrtes xy-Team,aufgrund Ihrer Werbeclips im Internet bin ich auf das Angebot eines Schülerjobs bei Ihnen aufmerksam geworden und möchte…