Olga A.

Olga A.

Відповідає протягом 18 годин на 90% повідомлень.
90% 18 год.
Приймає нових учнів

Olga A.

Приймає нових учнів

Najlepšie doučovanie čínskeho jazyka za skvelú cenu

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  17 €/год.
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Ціна Від 17 €/год.
Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Предмети:
Опис Типи уроку Заявки Фото та Сертифікати

Опис

Dobrý deň! Volám sa Oľga, žijem na Slovensku a učím čínštinu už vyše 15 rokov. Študovala som čínštinu na Beijing Normal Universitu. Za roky výučby čínštiny pre deti aj dospelých som si vyvinula vlastnú metódu ovládania čínskych znakov. Pomôžem vám naučiť sa rýchlo a efektívne zapamätať si čínske znaky, naučím vás, ako správne zostavovať vety v čínštine, aby ste mohli viesť konverzácie na širokú škálu tém. Budem schopná jasne vysvetliť gramatiku čínskeho jazyka pomocou mnou vytvorených vizuálnych diagramov a tabuliek. Taktiež pripravujem študentov na medzinárodné skúšky z čínskeho jazyka (HSK - 汉语水平考试 Hanyu Shuiping Kaoshi), pracujem podľa moderných príručiek a vlastného vypracovaného metodického programu, ktorý obsahuje špeciálne testy a cvičenia. Na výučbu používam ZOOM, Skype a ďalšie platformy. Lekcia trvá 60 minút. Cena: 15€/60min. Ak máte záujem, určite neváhajte a napíšte mi!

Типи уроку

Štandardná lekcia

17 € / 55 хв.
Dana R.

Dana R.

Неперевірена заявка

Pani Olga doučovnala mojho syna a pripravovala ho na skušky HKS 2. Spolupraca s nou bola vyborna, bezproblemova, bola vzdy ochotna akokolvek sa nam prisposobit a pomoc. Po hodine posielala slovička, ktore si mal syn opakovat',bol s nou velmi spokojny. Jednoznacne odporucam, je to skvela učiteľka a veľmi nám pomohla. Veľká vďaka!!

David I.

David I.

Неперевірена заявка

Od prvej hodiny bolo cítiť že Oľga je veľmi profesionálna a pri tom veľmi príjemná lektorka činštiny, každá jej hodina je dokonale pripravená a vedie sa vo veľmi príjemnej atmosfére. Vysvetľuje všetko zrozumiteľne a jednoducho. Na každú hodinu sa teším keďže sa vždy veľa naučím a aj zabavím. Veľmi mi vyhovuje jej štý učenia. Vždy keď niečomu nerozumiem tak je veľmi ochotná a trpezlivá mi to vysvetliť. Ak sa chcete naučiť čínštinu rýchlo a zábavnou formou v príjemnej atmosfére tak určite odporúčam.

Eva G.

Eva G.

Неперевірена заявка

Na hodiny s Oľgou som sa vždy tešila, pretože ma posúvala vpred. Som zvyknutá učiť sa cudzie jazyky sama, ale predsa len, pri čínštine je to trochu iné a bola som rada, že mám vedenie a aj spätnú väzbu :) Postupovali sme pomerne rýchlo, ako učebnicu máme HSK 1, teraz 2. Okrem toho na hodiny vždy pripravila svoje materiály na vysvetlenie gramatiky a rôzne zaujímavé cvičenia. Oľga je organizovaná a má pevný cieľ, naučiť hovoriť a rozumieť čínsky, no dbá aj na čítanie, čo je vždy pre mňa veľká výzva no zároveň viem, že je to potrebné, aby som sa v Číne raz nestratila :) Hodiny sme mali online, no snáď bude príležitosť niekedy aj osobne! Ako učiteľku ju jednoznačne odporúčam! 谢谢你, 老师!

фото та сертифікати