Eva K.

Eva K.

Відповідає протягом 4 годин на 90% повідомлень.
90% 4 год.

Eva K.

L'italiano adatto a te/Lekcie talianskeho jazyka

  • 5/5 (оцінка від 1 учня)
  • 49 проведених занять
  • Пропонує онлайн-заняття
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері
Бажаний час: утром, вдень, ввечері
Опис Заявки

Опис

Ciao!

Volám sa Eva a svoju cestu k taliančine som si našla nielen vďaka študijnému pobytu na talianskej univerzite v Siene, ale aj rôznym stážam v Taliansku. Vďaka nim sa mi dostal tento jazyk pod kožu a rada by som svoje nadšenie a znalosti zdieľala aj s vami.

Som študentkou MUNI v Brne, kde študujem už 3. rok Taliansky jazyk. Popri štúdiu som pôsobila aj ako lektorka taliančiny v jazykovej škole. Absolvovala som stáž na talianskej vysokej škole aj študijný pobyt v Taliansku, počas ktorého som úspešne ukončila kurz talianskeho jazyka na úrovni C2. Som držiteľkou certifikátu C1 vydaným Università per stranieri di Siena. Taliančine sa venujem aktívne už viac ako 5 rokov a používam ju denne v najrôznejších komunikačných situáciách.

Zo skúsenosti viem, že učenie sa cudzieho jazyka môže byť niekedy náročné, a to aj pri zdanlivo jednoduchej taliančine. Rada by som ti pomohla a ukázala, že sa to dá aj zábavnejšou formou. Ponúkam ti hodiny založené na konverzácií, na základe ktorej si vysvetlíme spoločne gramatiku. Nezabúdam ani na simuláciu autentických situácií z bežného života.

Cena: 12€/45 min
15€/60 min

V prípade bližších otázok som tu pre teba

A presto!

Nina C.

Nina C.

11 проведених занять

Evka je veľmi milá, flexibilná, trpezlivá a skvelá učiteľka. Vždy mi pripraví materiál, nikdy nemešká a na hodinu je super pripravená. Veľmi si cením že učí moderným spôsobom a dáva mi tipy na podcasty, YouTube videá a dokonca hráme aj hry (čo je úplne super na oživenie hodiny). Hneď na začiatku si overila moju úroveň Taliančiny a podľa toho sa mi potom prispôsobila. Počas hodiny panuje super uvoľnená atmosféra, nemá problém mi veci vysvetliť aj viac krát a keď vidí, že si niečo potrebujem ešte precvičiť venuje tomu viac času, dáva mi množstvo príkladov zo života alebo mi pošle veci na precvičenie aj mimo hodiny. Komunikácia je úplne bezproblémová, vždy mi rýchlo odpíše a vždy sa rýchlo na všetkom dohodneme. Takže za mňa jednoznačne odporúčam! Grazie per tutto :)

Відповідь репетитора:

Grazie di tutto Nina! Vždy sa teším na naše lekcie, sei bravissima :)

Zuzana K.

Zuzana K.

9 проведених занять

Evke som veľmi vďačná za hodiny taliančiny. Je to naozaj výborná lektorka, veľmi milá a vždy pozitívne naladená. Všetko čo potrebujem mi detailne vysvetlí a vždy pridá veľa príkladov a ďalších možností využitia.

Відповідь репетитора:

Grazie di cuore Zuzka!

Lui C.

Lui C.

4 проведених заняття

Uzasna lektorka, plna energie, empaticka, hned po hodine mi pripavila materialy, vysvetli vsetko co mi nie je jasne a omnoho viac, radost sa s nou ucit:-)

Відповідь репетитора:

Grazie mille Lui!

Lukáš K.

Lukáš K.

Неперевірена заявка

Bella Ciao

Sidónia B.

Sidónia B.

Неперевірена заявка

Eva je výborná profesionálna učiteľka, zvláda výučbu metodicky aj obsahovo perfektne. Vrelo odporúčam každému, kto sa chce naučiť taliansky jazyk, začiatočníkom aj pokročilým. Som s ňou veľmi spokojná

Відповідь репетитора:

Grazie di cuore, Sidónia!