Samuel K.

Samuel K.

Відповідає протягом 3 годин на 70% повідомлень.
70% 3 год.

Samuel K.

Doučovanie chémie, biológie a základov fyziky

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  10 €/год.
  • Бажаний час: вдень, ввечері, у вихідні
Ціна Від 10 €/год.
Бажаний час: вдень, ввечері, у вихідні
Опис Типи уроку Заявки Фото та Сертифікати Відповіді на запитання

Опис

Ahoj, volám sa Samo, som mladý chalan, ktorého baví poznávanie prírodných vied, vo voľnom čase sa venujem športovému rybolovu.

Som študentom Všeobecného lekárstva modulu pregraduálneho programu s rozšírenou vedeckou prípravou (MUNI MED P-PooL) na Lekárskej fakulte Masarykovej Univerzity v Brne.

Mojou silnou stránkou je najmä Chémia, Molekulárna biológia a Biochémia.

Vysvetlím ti všetko, čo ti bolo v škole / počas tvojho štúdia nejasné, taktiež ti pomôžem s prijímačkami na vysokú školu, maturitu, písomky, ...

Mám "kopu" modelových otázok a testov, ktoré si počas štúdia budeme prechádzať a tak sa systematicky zoznamovať s krásami prírodných vied.

Moje úspechy:

Krajské kolo Biologickej olympiády - 1. Miesto
Krajské kolo Chemickej olympiády - 1. Miesto
Celoštátne kolo Biologickej olympiády - Úspešný riešiteľ
Celoštátne kolo Chemickej olympiády - Úspešný riešiteľ
CBEHx - Cancer Biology - Certifikát

Teším sa na Teba.

S. K.

Типи уроку

Štandardná lekcia

10 € / 55 хв.
Lívia S.

Lívia S.

Неперевірена заявка

So Samuelom mám doučovania z chémie kvôli príjmačkám a som zatiaľ veľmi spokojná. Veľmi si cením jeho trpezlivosť a chápavý prístup. Bola som na tom s chémiou dosť zle ale cítim výrazne zlepšenie. Stihli sme toho už naozaj veľa za krátku dobu ajkeď teda chémia pre mňa nie je zrovna najjednoduchšia. Takže som naozaj vďačná a veľmi odporúčam.😊

E K.

E K.

Неперевірена заявка

Chcem sa podeliť o moju veľmi pozitívnu skúsenosť s doučovaním chémie. Na hodinách sú aj tie najkomplikovanejšie veci vysvetlené veľmi jednoducho. Prístup bol veľmi trpezlivý a podporujúci. Vďaka doučovaniu som zlepšila svoje znalosti a schopnosti v chémii a bola som schopná zvládnuť aj tie najnáročnejšie témy. Moje výsledky sa výrazne zlepšili a cítim sa oveľa istejšie pri riešení chemických úloh. Celkovo som veľmi spokojná s mojou skúsenosťou s doučovaním chémie a odporúčam ju každému, kto potrebuje pomoc s týmto predmetom.

Sara K.

Sara K.

Неперевірена заявка

Fakt najlepšie doucovanie čo som doteraz mala… všetkému zrazu rozumiem. Za malíčku chvíľku ma pripravil na veľký test čo ma čakal z genetiky. Veľmi odporúčam !Veľmi si da záležať na svojich hodinách! S.K.

фото та сертифікати

Відповіді на запитання (26)

Цей репетитор допоміг відповісти на такі навчальні запитання

Samuel K.

Enzýmy

Dobrý deň, mám otazku ohľadom enzýmov. Neviem si rady s typmi naviazania inhibítorov keďže v učebniciach je akoby irreverzibilna a nekompetitivna občas zamieňaná. Tá nekompetitivna je že sa naviaže na reaktívne skupiny aktívacneho miesta a tým sa znemožní naviazane a irreverzibilná že sa naviaže…

Samuel K.

Populačná genetika

Prosím pomôžte mi, neviem sa dostať ku správnemu výsledku. Recesívna alela podmieňujúca kvalitatívny znak sa v poulácii vyskytuje s frekvenciou 10%. Frekvencia dominantných homozygotov pre tento znak je ? Správna odpoveď by mala byť 81 % alebo 0,81.

Samuel K.

Rotačný valec hmotnosť

Vypočítajte hmotnosť skleneného podstavca v tvare rotačného valca ak jeho výška a priemer podstavy sú rovnaké a merajú 12cm. Hustota skla je 2 600kg/m^3

Samuel K.

Telesá - hliníkový drôt, dĺžka

Hliníkový drôt s priemerom 3mm má celkovú hmotnosť 1,909 kg a hustotu 2 700 kg/m^3. Aký dlhý je zväzok drôtu?

Samuel K.

Valcová cisterna vnútorný priemer?

Valcová cisterna 8m, obsahuje 400 hl benzínu, aký je jej vnútorný priemer?