Jaroslav V.

Jaroslav V.

Відповідає протягом 9 годин на 100% повідомлень.
100% 9 год.
Приймає нових учнів

Jaroslav V.

Приймає нових учнів

Fotografovanie a tvorba hudby na PC od A - Z.

  • 1 проведене заняття
  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  10 €/год.
  • Бажаний час: вдень, ввечері, у вихідні
Ціна Від 10 €/год.
Бажаний час: вдень, ввечері, у вихідні

Опис

Fotografia a hudba, dve dimenzie, ktoré sú v mojom živote silne späté. Ako filmový skladateľ som vždy pre svoju prácu potreboval inšpiráciu, tú som našiel predovšetkým v prírode. Práve tu sa zrodil záujem o fotografiu. Následne ako puzzle zapadli do seba jednotlivé časti skladačky toho čo naozaj od srdca chcem v živote robiť.

Hovoríte si, znie to skvelo však ? Ale aj moja cesta bola prepletená množstvom pádov, omylov ktoré síce v mojej ceste boli dôležité, no ak by som mal možnosť sa im vyhnúť a urýchliť tak svoj rast k dosiahnutiu cieľov neváhal by som ani sekundu. A to je práve to čo chcem ponúknuť svojim študentom. Splnenie si svojich snov, aj v prípade že nemáte umelecké vzdelanie. Pretože to najdôležitejšie už v sebe máte a to chuť začať, prípadne zlepšiť sa v niečom čo vám robí radosť či už chcete svoju tvorbu prezentovať pred širokým publikom, alebo mať krásny kreatívny koníček.

Ak by som sa mal predstaviť tvorbe hudby na pc sa venujem približne 10 rokov, za tento čas sa moje skladby dostali do najrôznejších zahraničných filmov ku príkladu When The Streets Light Go On, Walking Death, Being Up, Pope Francis: Man of his word,.. ale aj hier, seriálov či televíznych relácií. Túto prácu som vždy miloval a práve toto zapálenie by som rád odovzdal aj ďalej. V minulosti som realizoval workshopy How To Music, kde som detičky už na základnej škole, ale aj dospelých učil ako si môžu vytvoriť svoju vlastnú pesničku na pc. Avšak aj tento projekt bol pohltený nepriaznivou situáciou v spoločnosti. No začíname znovu a verím že dokážem odovzdať svoje vedomosti, skúsenosti a kto vie možno stvoriť nového Hansa Zimmera na Slovensku :)

Samozrejme nesmiem zabudnúť aj na fotografiu, ktorá aktuálne zohráva v mojom živote veľmi významnú úlohu. Aktuálne fotografujem pre časopisy Čarovné Slovensku, Krásy Slovenska, nemecký časopis Natur a v minulosti časopis Na dedine ktorý nanešťastie zanikol. Moje fotografie ste mohli mať možnosť vidieť na rôznych výstavách po celom svete, ako aj regionálnych výstavách či súťažiach tu na Slovensku. V mojich kurzoch vás prevediem celým procesom fotografie, od nastavenia a pochopenia funkcií fotoaparátu, ale až po samotné fotografovanie a následnú editáciu fotografií prostredníctvom programu Lightroom.

Teším sa na všetky spolupráce, ako aj byť mentorom pre ľudí na ceste k naplneniu ich snov a túžob v oblasti fotografie či hudby.


Типи уроку

Štandardná lekcia

10 € / 55 хв.

фото та сертифікати