Martin Š. Особа підтверджена

Martin Š.

Відповідає протягом 31 години на 100% повідомлень.
100% 31 год.
Особа підтверджена
Приймає нових учнів

Martin Š.

Приймає нових учнів

Odborné doučovanie fyziky a chémie vyštudovaným pedagógom

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  20 €/год.
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Ціна Від 20 €/год.
Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Предмети:
Опис Типи уроку Відповіді на запитання

Опис

Ponúkam doučovanie fyziky a chémie, predovšetkým v online prostredí pre žiakov a študentov ZŠ, SŠ a nižších ročníkov VŠ. Mám vyštudované učiteľstvo predmetov chémia a fyzika na UK v BA a som jediným absolventom tejto kombinácie na najlepšej univerzite na Slovensku za posledných niekoľko rokov. Momentálne pôsobím ako učiteľ spomínaných predmetov na gymnáziu. Mám skúsenosti s doučovaním a aj s prípravou na predmetové olympiády a pod.. Zlepšenie v prírodovedných predmetoch a ani úspešné zvládnutie prijímacích skúšok nie sú ľahkým orieškom na pár hodín, ako tu mnohí doučovatelia tvrdia, preto preferujem dlhodobé a pravidelné doučovania. Garantujem zlepšienie vo výpočtovej chémii, ktorá je častým problémom pri prijímacích skúškach. Na mnohé z tém gymnaziálnej chémie a fyziky ponúkam aj vlastné materiály a cvičenia, poprípade popri doučovaní odporúčanú doplnkovú literatúru. Cena je 20€ za 60 minút doučovania.

Типи уроку

Štandardná lekcia

20 € / 55 хв.

Відповіді на запитання (3)

Цей репетитор допоміг відповісти на такі навчальні запитання

Martin Š.

Väzby

Dobrý deň mohli by ste mi len úplne jednoducho vysvetliť prečo je 3-itá väzba najreaktívnejšia aj keď je najpevnejšia. Chcem si to vedieť lepšie predstaviť

Martin Š.

Názvoslovie organická chémia

Potreboval by som pomôcť s určením názvu tohto uhľovodíka: https://pasteboard.co/72FenTAx78vy.jpg Aj s vysvetlením ak sa dá.

Martin Š.

Organická chémia názvoslovie

Potreboval by som pomôcť s určením nazvu tohto uhľovodíka