Lenka M.

Lenka M.

Відповідає протягом 9 годин на 90% повідомлень.
90% 9 год.
Приймає нових учнів

Lenka M.

Приймає нових учнів

Nemčina

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  20 €/год.
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері
Ціна Від 20 €/год.
Бажаний час: утром, вдень, ввечері
Предмети:

Опис

Ahojte.

Ponúkam hodiny nemeckého jazyka podľa potrieb zákazníka, tiež na faktúru. Mám za sebou 15 ročnú prax, som bývalou učiteľkou nemeckého jazyka gymnázia v Námestove, kde som nadobudla veľa skúsenosti. Študovala som v Nemecku, kde som aj pracovala, ďalej som pokračovala v štúdiu v Španielsku. Pracovala som na Slovensku, no a neskôr v Rakúsku.

Hodiny prispôsobujem jednotlivým študentom, pripravujem študentov na štátnice, DSH DSD skúšky, ale mám aj veľa začiatočníkov pracujúcich v zahraničí, s ktorými vedieme konverzácie bežného dňa, zamerané na tvorbu správnej jednoduchej vety, rozšírenie slovnej zásoby. A taktiež medzi mojich žiakov patria násťroční.

Pristupujem individuálne - naozaj záleží od každej osoby prečo sa učí daný jazyk. Hodiny zameriavam buď na zlepšenie sa v konverzácii, gramatiky alebo konkrétnu prípravu na skúšku či už prípravu na písomku.

Doučovanie a vyučovanie ponukám pre všetky úrovne, začiatočníkov, stredne pokročilých a pokročilých. Pripravujem žiakov na maturitu, na vysokú školu a na DSH Prüfung. Doučujem študentov stredných a vysokých škôl. Vtedy je vyučovanie možné online cez Zoom alebo osobne.

Hodiny pre začiatočníkov vediem väčšinou osobne v Zubrohlave. Termíny je možné dohodnúť po celý deň.

Cena pre študentov, ktorí bývajú a pracujú na Slovensku: 15€/55 min. Pri troch hodinách týždenne je cena 40,- €.

Zákazníci pracujúci v zahraničí: 20,- € / 55 min. Pri troch hodinách týždenne 50,- €

Platenie prebieha tak, že prvú lekciu je možné si zaplatiť samostatne. Potom sa platí balík hodín: 6 vyučovacích hodín vopred.

Hodiny podľa záujmu vyfakturujem.

Типи уроку

Štandardná lekcia

20 € / 55 хв.