Dada H.

Dada H.

Відповідає в середньому протягом 24 годин
24 год.

Dada H.

Súkromné hodiny hry na klavíri

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Бажаний час: утром, ввечері
Бажаний час: утром, ввечері
Предмети:
Опис Заявки

Опис

Ponúkam súkromné hodiny klavíra pre najmenších, pokročilých, rada pripravím na prijímačky na konzervatórium, či vysokú školu.
Som absolventkou Vysokej školy múzických umení v Bratislave. Klavíru sa venujem už 15 rokov pod vedením mnohých pedagógov, z ktorých každý so mnou trpezlivo pracoval, predával mi svoje rady, skúsenosti, vnímanie hudby,....
Štúdiom hudby som prežila nezabudnuteľné roky a chcela by som všetko, čo som sa naučila predávať ďalej. Či už niekomu, kto sa chce hudbe profesionálne venovať alebo tomu, kto chce mať hudbu ako svoj koníček a záľubu pre svoje potešenie :)

- 7- ročná pedagogická prax
- výučba by sa konala vždy u žiaka/ študenta

- -.

- -.

Неперевірена заявка

Žiaľ, hoci sme v 21. storočí, doučovateľka úplne vylúčila zo svojich služieb mužov. Vraj ohrozujú jej bezpečnosť, citujem: "tým,že doučovania prebiehajú u klienta doma,tak z hľadiska bezpečnosti doučujem len zeny alebo deti,či študentov". Nielenže táto informácia chýba na profile, je absolútne nefér vylúčiť zo služieb platiacich klientov len na základe pohlavia. Prajem mnoho šťastia s takýmto prístupom.

Diana B.

Diana B.

Неперевірена заявка

Dobrý den, mám veliký zájem se do vas naučit na klavir.Učila jsem se rok,ale bohužel jsem toho nechala a ráda bych se znovu naučila všechno do potřebuju. Žiju v Bratislavě klavír mám. 0910750438 Diana Barošova

Le K.

Le K.

Неперевірена заявка

Dadka je veľmi empatická milá mladá dáma, ktorá k výučbe klavíru veľmi ladí a má veľmi milý prístup k menším deťom.