Marína Ť.

Marína Ť.

Відповідає протягом 2 годин на 80% повідомлень.
80% 2 год.
Приймає нових учнів

Marína Ť.

Приймає нових учнів

Najefektívnejšie doučovanie online

  • 5/5 (оцінка від 1 учня)
  • 8 проведених занять
  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  15 €/год.
  • Бажаний час: утром, у вихідні
Ціна Від 15 €/год.
Бажаний час: утром, у вихідні
Опис Типи уроку Заявки

Опис

Som študentkou poposledného ročníka na anglicko-bilingválnom gymnáziu a budem Vám rada pomôcť pri štúdiu.

Pripravujem sa na štúdium biotechnológii v anglicku. Ponúkam doučovanie biológie, chémie, angličtiny, nemčiny a slovenčiny. Už od malička mám lásku voči prírodným vedám, pripravím Vás na akúkoľvek skúšku alebo pomôžem popri štúdiu.

Типи уроку

Štandardná lekcia

15 € / 55 хв.
Rozptylka K.

Rozptylka K.

Неперевірена заявка

Marína je šikovná doučovateľka so širokým prehľadom a logickým myslením, svoje hodiny prispôsobuje potrebám a požiadavkám študenta, motivuje k učeniu nových slovíčok, je dochvíľna a svoje hodiny vedie v anglickom jazyku od úplného začiatku. Ako doučovateľku ju môžem jedine odporúčať.

Emília F.

Emília F.

Неперевірена заявка

Viem povedať len dobré slová, používa moderné a efektívne metody, vďaka ktorým sa moja angličtina rýchlo so zábavou zlepšila, i keď som sa nedávno radila do ,,večných začiatočníkov"

Mirka M.

Mirka M.

Неперевірена заявка

Kazdy, kto sa chce zdokonalit v anglictine alebo sa ju zacat ucit od zakladov, odporucam, aby sa obratil na slecnu Marinu. Na hodinu je vzdy pripravena a nudit sa vobec nebudete -:} Vysvetli gramatiku, porozpravate sa o vselicom a spolocne sa zasmejete. Tak ak vahate, koho si vybrat, Marina je ta spravna volba.

Sofy K.

Sofy K.

Неперевірена заявка

Chemia v anglickom jazyku sa už nezda taka strašidelna ako kedysi s pomocou Mariny T. Marina T. mala výbornú prípravu na každú našu hodinu s kopou materiálov, ktoré mi aj doteraz prídu užitočné. Hodiny mi veľmi pomohli, každemu odporúčam.