Lenka M.

Lenka M.

Відповідає протягом 22 годин на 90% повідомлень.
90% 22 год.
Приймає нових учнів

Lenka M.

Приймає нових учнів

Príprava na prijímačky na medicínu a doučovanie predmetov na lekárskej fakulte

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  15 €/год.
Ціна Від 15 €/год.
Опис Типи уроку Заявки

Опис

Ahoj, volám sa Lenka a momentálne som študentkou 4. ročníku 2. lekárskej fakulty v Prahe a popri tom robím lektorku na ústave histológie a embryológie. Keď som sa pripravovala na prijímačky na medicínu, absolvovala som úspešne až 7 prijímacích skúšok- Brno, Ostravu, Plzeň, Hradec Králové a všetky lekárske fakulty v Prahe. Viem ti povedať, na čo sa máš zamerať pre potreby každej fakulty , a ako sa na naučiť rozmýšlať v príjimačkových testoch a na pohovoroch. Keďže už som vo štvrtom ročníku a chápem súvislosti, ponúkam aj doučovanie predmetov z medicíny. Budem sa snažiť o to, aby sme si to spolu vysvetlili a pochopili, nie len sa to naučili naspamäť. Chcem aby si z toho mal/a aj niečo viac ako len úspešnú skúšku!

Типи уроку

Štandardná lekcia

15 € / 55 хв.
Ema L.

Ema L.

Неперевірена заявка

Doučovanie s Lenkou bolo super. Vysvetlila mi celú fyziku za mesiac, čo som si najskôr myslela, že vôbec nestihnem. Učivo bolo vysvetlené podrobne a jednoducho. Dostala som aj tipy na čo sa mám zamerať a dať pozor k prímačkám. Som jej veľmi vďačná a určite odporúčam každému kto potrebuje pomôcť s fyzikou.

Sophia Č.

Sophia Č.

Неперевірена заявка

Najlepšie doučovanie aké som kedy mala. Fyziku som nikdy nemala ani na základnej škole, ani na strednej, a predsa som ju potrebovala na skúšky v Prahe. S Lenkou sme si prešli naozaj všetko, čo som potrebovala vedieť, a to veľmi rýchlo a detailne, ale hlavne od úplných základov. Hodiny boli vždy pekne naplánované a profesionálne. Lenka mi nielen všetko vysvetlila, ale dala mi rôzne rady na skúšky a aj na to aké chytáky môžem očakávať. Veľmi ďakujem!

Tamara B.

Tamara B.

Неперевірена заявка

Veľmi sa musím poďakovať, toto doučovanie mi veľa dalo. Úspešne som absolvovala prijímačky v Prahe práve vďaka doučovaniu z fyziky. Prešli sme všetko veľmi prakticky, naučila ma dôležité veci, ktoré som naozaj v testoch musela použiť. Môžem len odporučiť.