Lenka K.

Lenka K.

Приймає нових учнів

Lenka K.

Приймає нових учнів

Опис

Navštevujem 8-ročné gymnázium v Karlovej Vsi, piaty ročník, a popri škole, školským aktivitám a športe, by som svoj čas chcela ešte zaplniť pár doučovaniami a trochu si privyrobiť.

Skúsenosti v doučovaní už mám, vďaka programu "DofE", pretože práve tam som ako svoju hlavnú aktivitu mala doučovanie anglického jazyka, pomáhanie pri domácich úlohách a aj dovysvetlenie učiva.

Deti mám veľmi rada a strávený čas s nimi ma vždy bavil. Keď sa dá, učivo vždy radšej vysvetľujem v hravej forme, aby si to dieťa vedelo ľahšie a rýchlejšie zapamätať.

Medzi moje vlastnosti určite patrí zodpovednosť, vždy sa snažím spraviť všetko čo je dané, trpezlivosť, mám rada hocijakej výzvy a som priateľská.

Som schopná doučovať deti najstaršie siedmeho ročníka ZŠ (a mladšie), akéhokoľvek predmetu.
Ale mám rada byť na doučovanie pripravená, takže by bolo dobré, aby som vždy pred doučovanim vedela, čo si mám pripraviť.

Čo sa týka anglického jazyka, navštevujem teraz štátnu jazykovú školu, kde si budem robiť budúci školský rok úroveň C1. Tento školský rok mám ešte B2.2. A cez prázdniny som absolvovala jazykový pobyt, s ukončením na úrovni B2.

Veľmi rada doučujem angličtinu, ale nemám problém s hocijaký iným predmetom.
Všetky predmety ZŠ ovládam, všetkými ročníkmi som na konci roka aj prešla s výbornomi prospechmi.