Mateja M.

Mateja M.

Відповідає протягом 16 годин на 83% повідомлень.
83% 16 год.
Приймає нових учнів

Mateja M.

Приймає нових учнів

Učím španielčinu a taliančinu online za prijateľnú cenu

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  20 €/год.
Ціна Від 20 €/год.
Опис Типи уроку Заявки

Опис

Mám vyštudované magisterské štúdium na Univerzite Komenského v odbore management. Po štúdiu som praxovala v Španielsku, potom som 4 roky pôsobila v Taliansku. Stále ma ťahalo naspäť do milovaného Španielska, kde som ešte žila 2 roky v krásnej Valencii. Pobytom v týchto krajinách som sa zdokonalila v ich jazykoch, ktoré rada naučím aj vás. Mám vysvedčenie o štátnej jazykovej skúške na úrovni jazyka C1/C2 a môžem na štátnice trénovať s vami.

Možno sa chcete naučiť základy, aby ste sa lepšie cítili a orientovali na letnej dovolenke, možno podnikáte a radi by ste komunikovali s obchodnými partnermi a dohovorili sa v krajine počas služobných ciest, možno sa vám jazyk len páči a chcete sa vzdelávať v zmysle hesla: „Koľko jazykov vieš, toľkokrát si človekom“. V každom prípade sa prispôsobím vašim požiadavkam, vašemu tempu, aby vás učenie bavilo a aby ste mali úžitok z času stráveného so mnou. :)

Ozvite sa mi, dohodneme sa na čase online vyučovania a cene za vami zvolený vyučovací program.

Типи уроку

Štandardná lekcia

20 € / 55 хв.
Nikoleta D.

Nikoleta D.

Неперевірена заявка

Lekcie taliančiny s Matejou boli super, začínala som u nej ako úplný začiatočník (naozaj úplný). Vedela ma dobre vniesť do základov a povysvetľovať mi rôzne veci z vlastnej skúsenosti. Vždy mi dodala kopec učebných materiálov, z ktorých čerpám doteraz a musím povedať, že mala so mnou zlatú trpezlivosť :). Na naše hodiny som sa tešila, boli osobné a ušité na mieru. Takto mi to oveľa viac vyhovovalo ako platiť za kurz v skupine ľudí. Mateja je veľmi milá, priateľská a vždy sa s ňou dalo dohodnúť. Bavilo ma, že vedela o čom hovorí a vďaka nej som sa dobre zorientovala a naučila základy taliančiny. Vďaka tomu si teraz môžem nabaľovať slovnú zásobu a posúvať sa v taliančine ďalej. Ďakujem za túto skúsenosť Mateja :)