Filip V.

Filip V.

Відповідає протягом 4 годин на 80% повідомлень.
80% 4 год.

Filip V.

Kvalitné doučovanie matematiky a fyziky pre zš, sš aj vš

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  15 €/год.
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Ціна Від 15 €/год.
Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Предмети:
Опис Типи уроку Заявки Відповіді на запитання

Опис

Ahoj, volám sa Filip, mám 22 rokov a matematike s fyzikou sa venujem už od svojich štrnástich. Odvtedy som vyskúšal rôzne stredoškolské súťaže (Fyzikálny náboj, Matematický náboj, Fyzikálna olympiáda, Turnaj mladých fyzikov), v ktorých som sa častokrát vysoko umiestnil (Najväčšie úspechy: Fyzikálna olympiáda 7. miesto na celoštátnom kole, Turnaj mladých fyzikov: 2. miesto na celoštátnom kole).

Moja cesta potom prirodzene viedla ku ešte hlbšiemu štúdiu vedy, až som napokon minulý rok ukončil bakalárske štúdium v odbore Fyzika na Fakulte matematiky, fyziky a informatiky UK v Bratislave (na Matfyze :D) s červeným diplomom.

Odovzdávanie informácii, učenie a vysvetlovanie ma veľmi napĺňa a budem rád, ak takýmto spôsobom budem vedieť pomôcť aj tebe. S doučovaním mám skúsenosti už 5 rokov, dbám na to, aby sa postupovalo trpezlivo a s kľudom, pričom vždy veľmi prihliadam na to, aby žiak cítil, že sa nemusí báť povedať "tomuto nerozumiem", nech už je to hocičo. Neverím na "hlúpe otázky", práve naopak rešpektujem individuálne tempo každého zo žiakov. Na doučovaniach sa taktiež snažím, aby žiak rozumel jednotlivým súvislostiam do hĺbky, nie len povrchovo, aby z doučovania odchádzal s pocitom, že sa niečo naozaj naučil, a že danej téme skutočne rozumie.

Ak máš o takéto doučovanie záujem, neváhaj a napíš mi :)

Типи уроку

Štandardná lekcia

15 € / 55 хв.
Filip C.

Filip C.

Неперевірена заявка

Filip má osobný prístup, flexibilné dohodnutie termínov doučovania. Za jednu hodinu mi veľmi zrozumiteľne vysvetlil učivo, ktoré som potreboval vedieť. Určite odporúčam každému, kto potrebuje doučovanie buď krátkodobé alebo dlhodobé.

Sibylla I.

Sibylla I.

Неперевірена заявка

K Filipovi som chodila pravidelne na doučovanie v prvom ročníku na výške (bez neho by som matiku ani nedala haha). Vysvetluje veľmi dobre a vždy si dá záležať, aby som učivu naozaj porozumela. Určite odporúčam :)

Šarlotka M.

Šarlotka M.

Неперевірена заявка

Výborné doučovanie. Kvalitný, profesionálny a milý prístup. Vysvetlí, čo je treba aj viackrát. Pripravoval si hodiny podľa mojich potrieb, aby ma čo najlepšie pripravil na skúšku. Odporúčam všetkým takéto príjemné doučovanie :)) Ďakujem pekne za pomoc

Rebecca K.

Rebecca K.

Неперевірена заявка

K Filipovi som na istu dobu chodila na intenzivnejsie doucovanie, hlavne pocas skuskoveho :D a musim povedat ze tych par hodin s nim mi dali viac ako cely semester. Ucivo vysvetluje vzdy zrozumitelne a nema problem niecim prejst i niekolko krat, pokial tomu hned neporozumiete. Co sa mi najviav pacilo bolo, ze sa neustale uistoval, ci stale vladzem vnimat a som schopna spracovavat informacie, najme pri takych dlhsich study sessions (ktore som sama chcela). Je naozaj ochotny a vie sa prisposobit vasmu tempu. Jednoznacne odporucam!!! Vsetkymi 20!!!

Vlado O.

Vlado O.

Неперевірена заявка

Najlepších 8,30662386² minút v mojom živote.

Відповіді на запитання (6)

Цей репетитор допоміг відповісти на такі навчальні запитання

Filip V.

Matematika

Vedel by to niekto vypočítať prosím?

Filip V.

Matematika

Zistite pod akým uhlom pretína graf funkcie f os ox Niekto prosím?

Filip V.

Matematika

Vyriešili by ste prosím tento príklad?

Filip V.

trenie

Prečo je trenie dobré, alebo potrebné? Prečo je trenie zlé, alebo kedy nám vadí?

Filip V.

Fyzika

Dobry den ako to vypocitat dakujem Cievka má 1600 závitov a dĺžku 12 cm a preteká ňou elektrický prúd 8 A. Cievka je vo vákuu a indukcia jej magnetického poľa je 4 T. Vypočítajte intenzitu magnetického poľa cievky