Jessica P.

Jessica P.

Відповідає протягом 1 години на 100% повідомлень.
100% 1 год.
Приймає нових учнів

Jessica P.

Приймає нових учнів

Doučujem angličtinu online pre žiakov SŠ a pre dospelých.

  • 5/5 (оцінка від 1 учня)
  • 8 проведених занять
  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  15 €/год.
  • Бажаний час: утром, вдень, у вихідні
Ціна Від 15 €/год.
Бажаний час: утром, вдень, у вихідні
Предмети:
Опис Типи уроку Заявки Відповіді на запитання

Опис

Vyštudovala som učiteľstvo anglického jazyka pre základné a stredné školy v Prešove a v Trnave. Momentálne pracujem ako učiteľka angličtiny v súkromnej akadémií v Španielsku, kde učím rôzne vekové kategórie.

Doučovanie online je flexibilné a z pohodlia vášho domova, takže nemáte pocit, že sedíte zase v školskej lavici. Hodiny stále "ušijem" na mieru, podľa toho na čo sa potrebujeme zamerať. Zvyčajne je to určitá časť gramatiky, ktorú si potom spoločne precvičíme cvičeniami a na záver konverzujeme. Ak je vaším cieľom sa v angličtine viac rozhovoriť, zameriame sa prevažne na speaking a slovnú zásobu, ktorá sa pri určitých témach často vyskytuje.
Pre žiakov základných škôl používam rôzne hravé metódy, ktoré im pomôžu lepšie si veci zapamätať a zdokonaliť sa.
Taktiež doučujem slovenský jazyk pre cudzincov, kde kombinujeme slovenčinu s angličtinou.

Doučujem cez Skype, ale môžeme sa dohodnúť aj na inej platforme. Poskytujem trial lesson - prvých 15-30 minút zdarma, počas ktorých sa spoznáme a určíme si požiadavky a očakávania.

Типи уроку

Štandardná lekcia

15 € / 55 хв.
Nikola M.

Nikola M.

Неперевірена заявка

S Jessicou mám lekcie už vyše pol roka a som maximálne spokojná. Hodiny sú vedené čisto v anglickom jazyku, sú dynamické, na každú hodinu je dosledne pripravená s materiálmi aj domácimi úlohami :) Lekcie sú tak kvalitné, zaujímavé ale aj zábavné. 60 min online lekcia mi tak ubehne veľmi rýchlo. Jessica je veľmi milá, priateľská a ústretová, dá sa s ňou vždy dohodnúť . Oceňujem trpezlivosť aj pri opakovanom vysvetľovaní. Možem jedine odporúčať!

Відповідь репетитора:

Ďakujem krásne, to sa veľmi teším 😊

Lenka T.

Lenka T.

Неперевірена заявка

Online doučovanie s Jessicou mám od februára a som plne spokojná. Za pol roka sa zlepšila moja úroveň angličtiny, hodiny majú drive a sú vedené čisto v anglickom jazyku, čo hodnotím za výborné. Na hodinách vládne pohoda a lektorka sa prispôsobuje tempu, výučbe, mojej úrovni angličtiny a mojim potrebám. Na hodinách vládne pohoda a priateľská atmosféra. Lektorka je na každú hodinu dôsledne pripravená a s pochopením sa snaží vysvetliť látku v reálnych životných situáciách s praktickým využitím. Oceňujem tiež, že hodiny môžeme mať aj v skorších ranných hodinách. Páčia sa mi témy hodín, lektorka sa venuje všetkým komunikačným zručnostiam - rozprávaniu, písaniu, čítaniu s porozumením. Prebrané témy, slovnú zásobu a gramatické učivo si mám možnosť prehĺbiť pri vypracovávaní domácich úloh. Lektorku vrelo odporúčam.

Відповідь репетитора:

Ďakujem Lenka za milé odporúčanie :)

Terézia Š.

Terézia Š.

Неперевірена заявка

Jessica je mladé, sympatické dievča, a ja som s ňou ako doučovateľkou veľmi spokojná. Na hodiny sa pripravuje, využíva rôzne materiály z internetu a kníh a zameriava sa na všetky oblasti: gramatiku, rozprávanie, písanie, čítanie a počúvanie. Stále mi po hodine zašle domácu úlohu i materiály, ktoré sme prebrali. Vždy je ochotná vyhovieť mojim požiadavkám, či už sa to týka zrušenia hodiny či prenesenia hodiny na iný termín. Teším sa na ďalšie hodiny :)

Відповідь репетитора:

Ďakujem pekne :))

Petra T.

Petra T.

Неперевірена заявка

Jessicu odporúčam. Jej hodiny sú veľmi pestré a preto sa nenudím. Veľa som sa naučila mala som zatiaľ 14hodín a mam z toho veľmi dobrý pocit. Veľa ma naučila nenaťahuje čas so zbytočnosťami a preto sme toho už stihli veľa prebrať.

Відповідь репетитора:

Ďakujem veľmi pekne za referenciu :)

Відповіді на запитання (2)

Цей репетитор допоміг відповісти на такі навчальні запитання

Jessica P.

Oopt test

Ahojte, potrebovala by som pomoc ohľadom Oxford Online Placement Test level B2. Ďakujem