Katarína G. Особа підтверджена

Katarína G.

Відповідає протягом 1 години на 100% повідомлень.
100% 1 год.
Особа підтверджена
Приймає нових учнів

Katarína G.

Приймає нових учнів

Doučovanie chémie a biológie

  • 1 проведене заняття
  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  15 €/год.
  • Бажаний час: вдень, ввечері, у вихідні
Ціна Від 15 €/год.
Бажаний час: вдень, ввечері, у вихідні
Предмети:
Опис Типи уроку Заявки Відповіді на запитання

Опис

kontaktujte ma mailom

Volám sa Katarína, mám ukončené bakalárske štúdium na UPJŠ v Košiciach z biológie a chémie. Ďalej pokračujem v učiteľskom štúdiu biológie a chémie.
Doučovania ponúkam práve z týchto dvoch predmetov. S týmito predmetmi nie je každý kamarát, a tak by som rada pomohla práve tým, ktorý pomoc potrebujú. Doučovanie je možné online formou testov či kreslených vysvetliviek (vhodné pre introvertov) prípadne sa budeme vedieť aj porozprávať online. Kto preferuje osobné stretnutie vieme sa stretnúť niekde v kaviarni.
Skúsenosti s doučovaním mám len so sestrou a pár spolužiakmi, ktorým som vždy vedela tematiku ozrejmiť minimálne na úrovni logického myslenia. Nie som zastancom biflenia sa , preferujem keď je učivo pochopené aspoň minimálne, tak aby sa na ňom dalo stavať.

Pred doučovaním sa dohodneme akú tematiku je potrebné prejsť, prejdeme si spolu základné pojmy, nejaké cvičenia a príklady... Všetko sa odvíja od osobnosti študenta a od jeho kompetencií.
Ak potrebuješ pomôcť alebo poznáš niekoho, kto potrebuje pomoc s týmito strašiakmi neváhaj napísať. Vieme sa vždy dohodnúť na čase a dni kedy to TEBE najviac vyhovuje. Pri vzdelávaní sa ide hlavne o TEBA, a preto ti chcem dať čo najviac, aby si nezískal odpor k týmto predmetom.


Ak potrebuješ doučovanie jednorázovo nie je problém. Si bez záväzkov.

LGBTQ+ friendly

Типи уроку

Štandardná lekcia

15 € / 55 хв.
Daša M.

Daša M.

Неперевірена заявка

Katka je skvelá doucovateľka, zodpovedná, svedomitá, odborníčka, vie perfektne vysvetľovať, synovi veľmi pomohla z dobehnutím učiva medzi ZŠ a gymnáziom.

Відповіді на запитання (15)

Цей репетитор допоміг відповісти на такі навчальні запитання

Katarína G.

názvoslovie zlúčenín

Ako sa prosím vytvára názvoslovie týchto zlúčenín ? Zároveň mám otázku, ak sa niekto venuje príprave na LF, ohľadom testovníc, či tieto vzorce je potrebné sa nabifliť alebo stačí pochopiť systému a následne logicky ( výpočtom ) vyvodiť správnu odpoveď. Resp.,či je na skúškach na to čas. Lebo učiť…

Katarína G.

Termochémia

Dobrý deň, vedel by mi niekto skontrolovať tento protokol? Či mi tam niečo nechýba, niečo mám zle . . . . Vopred ďakujem.

Katarína G.

chémia stredná škola

prečo tieto reakcie su reakcie hydroxyderivátov

Katarína G.

Neutrofilný segment

Dobrý deň, pomohol by mi niekto prosím? Ako by ste popísali neutrofilný segment z hematológie (veľkosť, tvar, jadro, granulácia, cytoplazma....)