Ivona M.

Ivona M.

Відповідає протягом 1 години на 100% повідомлень.
100% 1 год.
Приймає нових учнів
Безплатне пробне заняття

Ivona M.

Приймає нових учнів
Безплатне пробне заняття

Doučovanie angličtiny online

  • 1 проведене заняття
  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  10 €/год.
  • Бажаний час: утром, вдень
Ціна Від 10 €/год.
Бажаний час: утром, вдень
Опис Типи уроку Заявки Фото та Сертифікати Блоги

Опис

Pripravím študentky a študentov na anglickú olympiádu a a doučím konverzáciu v angličtine. Ako najdôležitejšie vlastnosti vnímam hlavne citlivý a trpezlivý prístup a kultivovanie záujmu a zvedavosti. Hodiny budú vedené do veľkej miery po anglicky, s ohľadom na doterajšie vedomosti. Budú obsahovať veľa konverzácií, lebo zastávam názor, že tak sa učí najprirodzenejšie. Rada by som sa dozvedela o záujmoch študentky/študenta (knihy, počítačové hry...) a spolu by sme našli spôsob ako ich použiť pri zlepšovaní sa v jazyku. Hodiny by som rada čo najviac prispôsobila požiadavkám študentky/študenta a na všetkých aspektoch priebehu doučovania sa dá dohodnúť.

Rada poskytnem skúšobnú lekciu zadarmo, počas ktorej nastavíme formu doučovania tak, aby sedela čo najlepšie.

Počas strednej školy som sa venovala recitácii a tvorbe prózy a poézie v anglickom jazyku prostredníctvom jazykovej súťaže Language Flower. Za recitácie vlastnej a prebranej tvorby som získala 2. a 3. miesto v celoštátnom kole, so svojou poviedkou v anglickom jazyku som získala 2. miesto v celoštátnom kole. Zároveň som v roku 2021 dostala ocenenie talentovanej mládeže primátorom Bratislavy za svoje úspechy v jazykovej súťaži. Ďalej som sa venovala olympiádam v anglickom jazyku kde som v skupine 2D (odborné SŠ) získala 1. miesto na celoštátnom kole. Momentálne študujem tretí ročník psychológie na Univerzite Komenského v Bratislave.

Типи уроку

Skúšobná lekcia

Dohodneme sa na štýle vyučovania, zistíme presné požiadavky. Vyskúšame si, ako by vyzerali samotné lekcie.

Безплатно / 30 хв.
Štandardná lekcia

10 € / 60 хв.
Natália K.

Natália K.

1 проведене заняття

Hodiny s Ivonou boli pre mňa veľmi užitočné a môžem len doporučiť. Pri rozprávaní v anglickom jazyku sa cítim vďaka týmto hodinám sebavedomejšie. Ďakujem.

Tatiana K.

Tatiana K.

Неперевірена заявка

Hodiny s Ivonou mám veľmi ráda, pretože nikdy nie sú nudné a stresové. Kamarátsky sa spolu rozprávame o témach mne blízkych, na doma dostávam veľa zaujímavých článkou a videí a okrem zlepšovania sa v jazyku si rozširujem rozhľad. Okrem toho je vždy veľmi ústretová a ochotná pomôcť aj mimo hodín. Veľmi odporúčam

Lucia H.

Lucia H.

Неперевірена заявка

Doučovanie s Ivonou bolo úplne skvelé, Ivona je skvelým doučovateľom, pre mňa boli hodiny hlavne o rozprávaní, zároveň sme však prešli aj nejakú gramatiku, kde som robila chyby, či už hovorenú, alebo písanú. Rozprávali sme sa na zaujímavé témy. Určite odporúčam :)

фото та сертифікати

Блоги (1)

Hravé učenie sa slovíčok - stránka Vocabulary.com

Existuje množstvo spôsobov učenia sa slovnej zásoby v angličtine. Všetkým sú známe techniky memorovania a prepisovania, existujú však stránky, ktoré nám so slovíčkami môžu pomôcť a to takou formou,…