Michael J. Особа підтверджена

Michael J.

Відповідає протягом 1 години на 100% повідомлень.
100% 1 год.
Особа підтверджена
Приймає нових учнів
Безплатне пробне заняття

Michael J.

Приймає нових учнів
Безплатне пробне заняття

Investujte do svojej budúcnosti s tým správnym doučovateľom

  • 4,9/5 (оцінка від 12 студентів)
  • 163 проведених заняття
  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  30 €/год.
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Ціна Від 30 €/год.
Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Опис Типи уроку Заявки Фото та Сертифікати Відповіді на запитання

Опис

S radosťou vám poskytnem doučovanie, pomôžem vám pri projektoch a zabezpečím, aby ste plne porozumeli témam, v ktorých sa potrebujete zlepšiť. Som tu, aby som vysvetlil zložité koncepty jednoducho.

Volám sa Michael John Čverčko.

Som študentom VŠ, fakulty FIIT STU (Fakulta informatiky a informačných technológií) v záverečnom ročníku bakalárskeho štúdia.

💼 Profesionálna expertíza

Pracujem ako automatizačný špecialista v Benitim, kde hlavnou náplňou mojej práce je automatizovať Excel tabuľky pre vylepšenie interných procesov firmy.

Pôsobím aj ako lektor v AjTyvIT, kde vediem workshopy a prednášam mladým o témach spojených s informačnými technológiami.

📝 Štýl doučovania

Môžete si vybrať medzi online a fyzickým doučovaním za doplatok. Odporúčam dvojhodinové doučovanie z dôvodu, že hodina prejde bleskovo rýchlo a často nestačí na kompletné porozumenie učiva. Formou dvojhodinovky budete mať viac času na detailnejšie vysvetlenie učiva a riešenie príkladov.

Pri online doučovaní budeme využívať videohovor, interaktívne tabule a zdieľanie obrazu. Týmto spôsobom môžem poskytnút rovnako kvalitné doučovanie bez toho, aby som musel fyzicky cestovať na miesto stretnutia.

Ak preferujete fyzické doučovanie, môžeme sa stretnúť osobne na dohodnutom mieste.

💥Skúsenosti

👉🏻 Odučených 2000+ hodín (nielen cez doučma)
👉🏻 Microsoft 365 na úrovni Expert
👉🏻 Anglický jazyk na úrovni native speaker
👉🏻 Programovacie jazyky ako python, java, C, js, r-ko
👉🏻 Práca s databázou a tvorba Queries (MySQL, PostgresSQL)
👉🏻 Taktiež sú mi blízke algoritmy, koncepty a tvorba diagramov spojené s IT
👉🏻 Dátové štruktúry
👉🏻 Logické obvody
👉🏻 Matematika ZŠ/SŠ/VŠ

Verím v priateľský vzťah medzi mnou a žiakmi, ktorý pomáha kvalitnému vzdelávaniu. Vzájomná dôvera a porozumenie umožňujú efektívnejšie učenie a pozitívne prostredie. Som ochotný nadviazať priateľský vzťah s každým žiakom a pomôcť s akýmikoľvek úlohami, ktoré si žiaci potrebujú prebrať.

Типи уроку

Skúšobná lekcia

Ak ma zatiaľ nepoznáte a máte problém s témou tak sa môžeme bezplatne stretnúť. Rovnako ak sa vám nechce vypisovať vašu požiadavku tak si zarezervujte bezplatnú online konzultáciu ešte dnes a získajte cenné informácie priamo v deň, kedy hľadáte ideálneho doučovateľa.

Безплатно / 20 хв.
Štandardná lekcia

Klasická 55 minútová lekcia, ak potrebujete kratšie stretnutie. Či už je to len domáca zo školy alebo úloha z roboty.

40 € / 55 хв.
Štandardná dvojhodinová lekcia

Cenovo a časovo zvýhodnená lekcia. Prejdeme si detailne látku, ktorú sa chcete naučiť.

70 € / 120 хв.
Exkluzívny 6+2 hodinový balík, preferovaný študentmi

Odomknite svôj akademický potenciál s tým správnym doučovatelom. Tento doučovací balík v sebe nesie skvelé výhody, ktoré boli vytvorené na mieru, s cieľom obohatiť a vylepšiť váš výučbový zážitok: 🕖 6 vyučovacích hodín + 2 hodiny úplne zadarmo. ♾️ Neobmedzený počet otázok, na ktoré odpoviem medzi hodinami. 💯 Kvalitné vzdelávacie materiály. ✍🏻 Zadávanie domácich úloh plus ich oprava. 🌟 Tento balík je výnimočný nielen pre jeho obsah, ale aj výhodnú cenu! Získate 2 hodiny úplne zadarmo a ušetríte 80 eur. Výsledna cena balíka je 240 eur. Uvedená cena 30 eur je cena jednej hodiny vrámci balíka po zľave. Zaistite si svoju vlastnú lekciu už teraz, nezaberie vám to ani minútu. 🌟

30 € / 60 хв.
Petra H.

Petra H.

13 проведених занять

Doucovanie s Michaelom mi velmi pomohlo pri rieseni pracovnych uloh vyzadujucich programovanie hlavne v pythone. Michael pochopil moje komplikovane zadania velmi rychlo, a trpezlivo a efektivne ma viedol pri ich rieseni. Vrelo odporucam.

Відповідь репетитора:

Ďakujem Petra za úprimnú recenziu. Vizualizácia dát pomocou pythonu a jupyter bola pre nás dvoch úplná hračka.

Romeo Ü.

Romeo Ü.

8 проведених занять

Vrelo odporucam Michaela ako doucovatela. Velmi dobre ma pripravil na SCIO testy a vsetko mi do podrobna vysvetlil. Taktiez mi mimo hodiny posielal vela ucebnych materialov a mal velmi kamaratsky pristup. 10/10

Valeriia D.

Valeriia D.

5 проведених занять

Doporučujem doučovanie s Michaelom. Pomohol mi už dvakrát, prvýkrát s Pythonom a teraz s Excelom. Všetko jasne vysvetľuje a zodpovedne sa berie za akúkoľvek prácu

Відповідь репетитора:

Ďakujem Valeriia za tvoje odporúčanie! Teším sa, že som ti mohol pomôcť s Pythonom a Excelom. Ak budeš mať v budúcnosti ďalšie výzvy, budem pripravený ti opäť pomôcť.

Sofia Š.

Sofia Š.

2 проведених заняття

Doučovanie bolo super! Michael mi vysvetlil všetky zadania na prípravu na skúšku jednoducho a zrozumiteľne. Vďaka jeho pomoci s excelom som úspešne zvládla praktickú skúšku z matematiky. Vrelo ho odporúčam každému, kto potrebuje túto pomoc.

Відповідь репетитора:

Som veľmi rád, že ti naše doučovanie prinieslo úspech! Tvoje slová ma tešia, a som hrdý, že som ti mohol pomôcť s prípravou na vysokoškolskú matematiku, vrátane učiva o pravdepodobnosti. Ďakujem za odporúčanie a príležitosť pomáhať ti!

Zuzana B.

Zuzana B.

1 проведене заняття

Michaela veľmi odporúčam. Je naozaj dobrý vo vysvetľovaní. Vysvetľuje jednoducho a zrozumiteľne.

фото та сертифікати

Відповіді на запитання (4)

Цей репетитор допоміг відповісти на такі навчальні запитання

Michael J.

Prieskumova analyza dat

Popíšte aspoň dve situácie, kde je treba vykonať prieskumovú analýzu dát.

Michael J.

matematika

Dobrý deň chcem vás poprosiť či by ste mi pomohli Ked chcem pouzit pri treningu 3 puky kolko mam moznosti farby pukov mam cierny,biele,oranzove,modre,cervene,zlte,zelene,mikroporezne

Michael J.

Excel

Úloha; Hodnota 4 je porovnávaná so stlpcom Maximum Ako to mám spraviť ?