Roman B.

Roman B.

Відповідає протягом 1 години на 80% повідомлень.
80% 1 год.
Приймає нових учнів

Roman B.

Приймає нових учнів

Najlepšie doučovanie matematiky a angličtiny online, zrozumiteľne a z pohľadu študenta (bez nudných poučiek a básničiek)

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  12 €/год.
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Ціна Від 12 €/год.
Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Опис Типи уроку Заявки Відповіді на запитання

Опис

Ahoj! Som študent so skvelými výsledkami v škole a aktívnou úrovňou angličtiny na C1. Okrem toho som nadšeným nadšencom informatiky a milujem sa učiť nové veci. Dokonca som vyhral školskú olympiádu v balíku Office, takže môžete byť si istí, že mám vynikajúce zručnosti v práci s počítačom a rôznymi softvérovými nástrojmi.

Ale nie som len o knihách a počítačoch! Vo voľnom čase sa venujem rôznym aktivitám, najmä športom. Jedným z mojich obľúbených športov je florbal.

Okrem športu sa zaujímam aj o účtovníctvo a ekonomiku. Myslím si, že sú to veľmi dôležité témy, ktoré majú vplyv na náš každodenný život. Rád sa učím nové veci o fungovaní finančného sveta a o tom, ako riadiť svoje financie. Som veľmi zvedavý človek a vždy som ochotný zistiť viac o svete okolo mňa.

Ak hľadáte doučovateľa na témy ako angličtina, matematika, informatika, účtovníctvo a dokonca aj fyzika ZŠ alebo ekonomika, som tu pre vás! Verím, že vám môžem poskytnúť užitočné rady a skúsenosti, ktoré vám pomôžu zlepšiť vaše vedomosti a schopnosti.

Типи уроку

Štandardná lekcia

12 € / 55 хв.
Monika S.

Monika S.

Неперевірена заявка

Matematika je len jedna, ale každý ju potrebuje inak. Roman je dobrým poslucháčom, upozorní vždy na každú chybu a preto si vážim jeho komunikatívnosť a spätnú väzbu na dané učivo. Je mladý a vidno na ňom, že doučuje rád a tým svoje schopnosti odovzdáva iným aj na úkor svojho času. Nerobí mu problém vysvetliť to isté nie 50, ale aj 100 krát a zakaždým to poňať iným spôsobom. Na svoj vek má úžasné vedomosti a vie sa vžiť do študenta ako by bol jeho spolužiak či kamarát. Z pohľadu mňa ako rodiča bol Roman pre môjho syna motiváciou a najlepšie investovaný synov čas. Bol tou správnou voľbou a rada s ním budem počítať aj v ďalšej spolupráci. Romana odporúčam všetkými desiatimi 👍

Miroslav K.

Miroslav K.

Неперевірена заявка

S doučovateľom som veľmi spokojný, vždy si vie nájsť na mňa čas aj keď je zaneprázdnený, nerobí mu problém poslať materiály na precvičovanie, vždy hľadá nové a nové spôsoby ako to najjednoduchšie vysvetliť. Na to koľko má rokov má bohaté skúsenosti v oblasti, ktorú doučuje. Jeho hodiny sú zábavné a dokáže sa porozprávať na akúkoľvek tému, nepožíva zastaralé spôsoby doučovania, má veľmi priateľský prístup a vie sa vžiť do nás pretože si tým istým sám prešiel, preto verím že práve on je tá správna voľba.

Відповіді на запитання (3)

Цей репетитор допоміг відповісти на такі навчальні запитання

Roman B.

dlžka uhlopriečky

Strany obdĺžnika sú v pomere 3:5 a jeho obvod je 48 cm. Vypočítajte dĺžku uhlopriečky.

Roman B.

matematika

Dobrý deň pomohli by ste mi týmito otázkami ďakujem za ochotu. 1 otazka:Vypočítajte, koľko múky treba na 48 buchiet, ak na 25 treba 800 g múky. gramov. ......... 2 otázka:Z 5 kg zelenej kávy získame 4200 g praženej kávy. Koľko gramov zelenej kávy musíme upražit aby sme získali 10 kg praženej k…

Roman B.

Valec-povrch

Vie mi niekto vypočítať túto úlohu?