Ivana P.

Ivana P.

Відповідає протягом 18 годин на 60% повідомлень.
60% 18 год.
Приймає нових учнів

Ivana P.

Приймає нових учнів

Vespa Academia - Profi doučovanie jazykov pre každého!

  • 1 проведене заняття
  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  16 €/год.
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Ціна Від 16 €/год.
Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Опис Типи уроку Заявки Відповіді на запитання

Опис

Hello! Ciao! Coucou! Hallo!

Cudzie jazyky, cestovanie a literatúra sú mojou vášňou. Mám certifikáty na úrovni C1 z angličtiny, nemčiny a francúzštiny a štátnu skúšku z anglického jazyka. Na strednej škole som strávila rok štúdiom vo Francúzsku a na univerzite som v rámci programu Erasmus rok študovala v Ríme. Momentálne som študentkou histórie na Viedenskej univerzite, takže cudzie jazyky používam každý deň. Okrem toho mám s doučovaním jazykov bohaté skúsenosti zo súkromných jazykových škôl vo forme súkromných hodín a skupinových kurzov pre verejnosť aj firmy.

V mojej súkromnej jazykovej škole Vespa Academia sa dočkáte osobného a seriózneho prístupu a zábavnej formy vyučovania. Či už hľadáte klasické doučovanie, prípravu na prijímačky či certifikáty alebo len podnetné a efektívne lekcie cudzieho jazyka, ste na správnej adrese. Hodiny Vám ušijem na mieru, takže sa môžeme sústrediť na preferovanú tématiku, konkrétnu učebnicu alebo vytvorím individuálny plán, ktorý raz dva posunie vašu úroveň o poschodie vyššie. Rada doučím aj dejepis alebo slovenský jazyk a literatúru a to deti ako aj dospelých, ktorí si chcú rozšíriť obzory!

Budem sa tešiť na hodiny s Vami!

Типи уроку

Štandardná lekcia

16 € / 55 хв.
Liubov D.

Liubov D.

1 проведене заняття

Ivana je veľmi zlatá. Pomáha mojej dcére učiť sa po nemecky, našla prístup využívajúci znalosť angličtiny a francúzštiny, pretože moja dcéra ešte nevie veľmi dobre po slovensky. Dcéra s ňou veľmi rada pracuje.

Відповіді на запитання (2)

Цей репетитор допоміг відповісти на такі навчальні запитання

Ivana P.

Vymenujte dôsledky rozdelenia monarchie pre Slovákov

Vymenujte dôsledky rozdelenia monarchie pre Slovákov Opíšte postavenie Slovákov v Uhorsku po vyrovnaní