Helena S.

Helena S.

Відповідає протягом 21 години на 20% повідомлень.
20% 21 год.

Helena S.

Problémy s matematikou či informatikou? Odteraz sú minulosťou 😉 Potrebuješ správne upraviť vizuál bakalárskej, diplomovej alebo inej práce? Kľudne sa ozvi 😉

  • 9 проведених занять
  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  10 €/год.
Ціна Від 10 €/год.
Опис Типи уроку Заявки

Опис

Ahoj, som učiteľkou matematiky a informatiky na základnej škole. Rada Ťa doučím všetko s čím máš problém, pripravím ťa na prijímačky či testovanie T9 (Monitor). Hodiny vediem v priateľskom duchu, žiadne stresy ani nervy u mňa nehrozia. Najlepšie je pre mňa, a určite aj pre teba, že doučujem hlavne online, takže nemusíš nikam chodit. Neváhaj ma kontaktovať 😉 Potrebuješ správne doťuknúť bakalársku, diplomovú alebo inú prácu po vizuálnej stránke, teda správne nastaviť word, nadpisy, odseky,...vytvoriť obsah, všetko správne označiť, atď? Tak som tvoja správna voľba 😉

Типи уроку

Štandardná lekcia

10 € / 55 хв.
Jozef V.

Jozef V.

Неперевірена заявка

Veľmi šikovná pani učiteľka. Dcére začala na druhom stupni ZŠ robiť problém informatika a počas hodín v škole sa často strácala a nestíhala za spolužiakmi. Helenka jej všetko dovysvetlovaľa a najbližšie keď bude mať v škole znovu problémy s informatikou, budeme vedieť na koho sa obrátiť. Vrelo odporúčam!

Відповідь репетитора:

Ďakujem za pochvalu 🙂 Hanka je šikovná, zachvilku bude vedieť viac ako ja 😉

Anna R.

Anna R.

Неперевірена заявка

Najlepšia doučovateľka akú zatiaľ môj syn mal. Výborný prístup, trpezlivá a hlavne priateľská. Lepšie sú už len jednotky ktoré syn nosí z matematiky ;)

Відповідь репетитора:

Ďakujem pani Anička 🙂 Jurko je veľmi šikovný žiak 🙂

Alena M.

Alena M.

Неперевірена заявка

Moja dcéra mala veľké problémy v matematike. Pani učiteľka v škole im nevedela nikdy dobre vysvetliť učivo, a preto som sa rozhodla, že jej nájdem doučovateľa. Odkedy má doučovanie s pani Helenou zlepšila sa a už mi domov nenosí zlé známky, ale práve tie dobré. Všetkým mamičkám, ktoré hľadajú pre svoje deti spoľahlivého doučovateľa odporúčam práve Helenu, moja dcéra a aj ja si ju nevieme vynachváliť.

Відповідь репетитора:

Ďakujem pani Alenka, to ma nesmierne teší 🙂

Ema K.

Ema K.

Неперевірена заявка

Vždy všetko vysvetlí aj niekoľkokrát kým tomu úplne neporozumiem. Na hodiny sa vždy teším a vďaka jej pomoci mám samé jednotky.

Відповідь репетитора:

Ďakujem Emka, si poklad 🙂