Slavomir A.

Slavomir A.

Приймає нових учнів

Slavomir A.

Приймає нових учнів

Doučovanie angličtiny v BA aj online s kvalifikovaným učiteľom

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  20 €/год.
Ціна Від 20 €/год.

Опис

Pekný deň prajem,

Ponúkam doučovanie angličtiny prispôsobené Vašej úrovni a potrebám. Hodiny vytváram tak, aby boli pestré - cez rôzne konverzačné aktivity, články, cvičenia, videá či obrázky. Dbám ako na gramatiku, tak hlavne na to, aby si veľa času rozprával/a. Keďže ako učitel mám skúsenosti aj s online platformami vieme pracovať aj interaktívne cez rôzne platformi. Je pre mňa tiež dôležité, aby ťa hodiny bavili a niesli sa v priateľskej, bezstresovej atmosfére, kde sa nebudeš báť robiť chyby, pretože tie sú prirodzenou súčasťou učenia.

+ viem poskytnúť štúdijný materiál a pracovný zošit.

✅ Z našich hodín môžeš získať:
• Zlepšenie konverzačných schopností - cez prirodzené konverzácie, konverzácie na témy pre teba aktuálne, situačné role-plays
• Vylepšenie gramatiky jej aktívnym používaním
• Rozšírenie slovnej zásoby z rôznorodých tém
• Frázy ktoré budeš môcť využívať v bežnom živote
• Prípravu na pracovný pohovor, maturitu..

📝 Všetky potrebné materiály ti poskytnem z kvalitných zdrojov, a budeš ich mať v online podobe, kde k nim budeš mať vždy ľahký prístup.

Mám skúsenosti aj s deťmi aj dospelými, s prípravami na maturitu, všeobecnou aj pracovnou angličtinou.

➡️ Či už sa potrebuješ rozhovoriť po dlhej dobe nevyužívania jazyka, vylepšiť gramatiku, alebo dostať angličtinu na vyššiu úroveň kvôli škole, práci alebo cestovaniu

🌻Prvá úvodná hodina (20-30min.) je ZDARMA. Tam zistím tvoje potreby a ciele, ako aj úroveň, a podľa toho budem hodiny ďalej plánovať.

💻 Doučovanie prebieha výhradne online cez platformy Zoom/MS Teams / Skype/ poprípade dohoda

🙋🏻O mne:
Momentálne som učiteľom Aj a Športu už 5 rok, na strednej škole kde sa venujem práci so študentmi na úrovniach od A1 až po B2. Kedže pracujem hlavne so športovcami ktorí vykonávajú svoje športy hlavne na vrcholovej úrovni, nemajú veľmi čas sa intenzívnejšie venovať učeniu, tak pracujem s nimi hlavne individuálne a flexibilne. Vysokú školu som vyštudoval v Banskej Bystrici učitelstvo všeobecno vzdelávacích predmetov v odbore AJ a TV. S angličtinou som žil od mala, rôzne jazykové výmeny. Počas štúdia na vysokej škole som chodil a získaval skúsenosti v zahraničí ako Cyprus a Írsko kde som žil 8 rokov a ku koncu som pracoval na základnej škole kde som vyučoval TV. Popri tom som si zvyšoval svoje vzdelanie na Killarney Community College ako classroom assistant a študoval aj Health and Leisure course na IT Tralee. Po tom čo som ukončil život v Írsku som sa presťahoval na 3 roky do Ázie kde bola mojim domovom Čina. Pôsobil som tam ako lektor AJ pre najmenších (deti od 3r) až po dospelé osoby. Keďže mojim velkým hobby je cestovanie precestoval som veľa krajín a jazyky ma veľmi zaujímajú.

V prípade záujmu ma neváhaj kontaktovať do správy.

Teším sa na spoluprácu! :)
Slavo

Типи уроку

Štandardná lekcia

20 € / 55 хв.