Peťa B.

Peťa B.

Odpovedá do 35 hodín, na 50% správ
50% 35 hod

Peťa B.

  • Doučuje aj online
  • Od  25 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Cena Od 25 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Blogy

Popis

HELLO:) Moje meno je Peťa a učím angličtinu niekoľko rokov.
Rok som robila lektorku angličtiny v jazykovej škole Chantal. Pracovala som ako manažérka v jednej americkej firme 4 roky a učenie je pre mňa forma relaxu. Vyštudovala som angličtinu na Pedagogickej fakulte. Štúdium na tejto fakulte mi umožnilo nazrieť do niekoľkých metód učenia a psychológie žiaka. Mám bohaté skúsenosti s učením, doučovaním, ale hlavne s pozitívnym prístupom k učeniu. Moje najväčšie zameranie je prebudiť pozitívny vzťah k angličtine a z učenia urobiť radosť. O motivácii a pozitívnom prístupe som napísala diplomovú prácu, ktorej bola udelená pochvala dekana a video, ktoré z nej vzniklo má cez 13 000 videní a je používané učiteľmi pri výučbe. Kľudne si ho pozrite:) https://www.****** - no a berte prosím ohľad na to, že nie som profesionál. Neviem dobre strihať a moja technika nebola špičková. Pri učení detí využívam hry a motiváciu vo forme malých odmien. Na konci nášho ročného doučovania som deťom pripravila pokladovú hru, kde na základe anglických indícií našli poklad. Pri vyučovaní dospelých používam rôzne iné metódy a žiak si sám vyberie, ktorá mu najviac vyhovuje.

O mne: Som veľmi pozitívne naladený človek a rozhodnutá si plniť svoje sny. Ako prvý sen bolo vedieť po anglicky. V škole to nešlo, zmenila som prístup k učeniu a za tri mesiace som dokázala viac ako za tri roky:) Tento prístup učím aj svojich študentov a poviem Vám, že svojich študentov zbožňujem. Nejakým zázrakom si ma nájdu presne tie bytosti, ktoré naučia aj niečo nové mňa:). Ako účtovať, fotiť, či nestrácať čas. Všetci, ktorí makajú, majú krásne výsledky a sú úžasní. Čas si splniť ďalší sen o otvoriť si nové kurzy:) PeBl učí a naučí. Nie len angličtinu, ale aj ako správne sa učiť. Teším sa veľmi na Vás všetkých.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

25 € / 55 min

Referencie (19)

+ Pridať referenciu
Monika S.

Monika S.

Neoverená referencia

Petuska je uzasna lektorka a zaroven skvela osobka v jednom. Velmi si cenim jej uprimnost, vzacne rady, jej celkovy postoj k uceniu a najma podporu. Odporucila mi vhodny system ucenia, pomocky, techniky na zdokonalenie vyucby. Je to naozaj obdivuhodny clovek, velmi uprimny, ktory svoju pracu vykonava s laskou a zanietenim. Vrele odporucam

Mariana R.

Mariana R.

Neoverená referencia

Peťa je super. Chodím ku nej už dlhšie a v škole som sa výrazne zlepšila z 3/4 mávam 1/2. Peťa robieva doučovanie také uvoľnené a zábavne. Najviac sa mi vždy páčia tie nápady na hry a iný spôsob učenia. Zjednodušený spôsob. :D

Silvia P.

Silvia P.

Neoverená referencia

Peťke patrí veľká VĎAKA. Synovu nechuť k angličtine úplne zmenila, naše každodenné trápenia s angličtinou doma úplne pominuli a dnes mu úplne stačia hodiny doučovania a na vysvedčení to vytiahol na 1. Hodiny sú príjemné, zábavné, uvoľnené a veľa sa na nich nasmejeme. Som jej nesmierne vďačná za jej prístup a trpezlivosť. Ešte raz ďakujem.

Juraj J.

Juraj J.

Neoverená referencia

Na hodiny s Petou vždy veľmi rád spomínam lebo okrem toho že hodiny s ňou mi veľmi pomohli a veľa som sa za ten krátky čas naučil napomhlo aj to, že sme sa učili zábavnou formou a človek sa tam aj dosť nasmial čo podla môjho názoru je veľmi dôležité a človek si aj viac z hodiny zapamätá a odchádza s dobrou náladou a s úsmevom na tvári :) Nehovoriac o tom, že človek sa vždy teší už na ďalšiu hodinu a ide tam rád a nie z povinnosti :)

Alexandra M.

Alexandra M.

Neoverená referencia

K Peti chodím už od Októbra 2016 som veľmi rada že tam môžem chodiť veľmi mi pomohla a moje známky sa veľmi zlepšili Peti veľmi pekne dakujem Alex M.

Fotky a certifikáty

Blogy (1)

Nehovorí sa zbytočne, že všetko zlé je na niečo dobré.

Po štvorhodinovej príprave na odpoveď z angličtiny som dostala 5, a to len preto, že som nevedela odpovedať na prvú otázku. K tomu výkonu bola udelená poznámka, že mám viac makať a menej sa flákať.…