Zuzana T.

Zuzana T.

Odpovedá do 5 hodín, na 90% správ
90% 5 hod
Prijíma študentov

Zuzana T.

Prijíma študentov

Nie len doučím ale aj naučím AJ.

Cena Od 17 €/hod
Preferované časy: doobeda, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Angličtina je nielen moja práca ale aj moje hobby a preto si užívam každú jednu hodinu! Vyštudovala som učiteľstvo AJ a už 11 rokov pracujem ako učitel angličtiny. Angličtina je súčastou môjho každodenného života nielen na SVK ale aj pri pravidelnych návštevách USA. Mám skúsenosti s učením všetkých vekových kategórií (8 a viac), všetkých levelov, pripravovaním študentov na maturitu a vedením nevšedných konverzačných hodín.

Ak potrebuješ pomôcť s vysvetlením a precvičením gramatiky, prekonaním bariéry v rozprávaní v cudzom jazyku alebo chceš získať sebavedomie v kladení otázok a udržaní každodennej konverzácie, neváhaj má kontaktovať : )
Prvá skúšobná hodina (20 min) je zdarma.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

17 € / 55 min

Referencie (8)

+ Pridať referenciu
Alžbeta B.

Alžbeta B.

Neoverená referencia

Zuzka - naj doučovateľka. Hľadala som si doučovanie kvôli maturitnej skúške. Zuzka bola vždy pripravená a pozitívne naladená. Vždy, keď som niečomu nechapala pripravila si rôzne cvičenia, ktoré mi objasnili učivo. Učenie s ňou nebol stres ale pozitívna skúsenosť, ktorá ma niečo naozaj naučila. Je veľmi empatická a ak rozmýšľaš nad doučovaním tak neváhaj a výber si hodiny so Zuzkou. Naučí, vysvetlí a ty k nej budeš chodiť s radosťou :)

Miriam H.

Miriam H.

Neoverená referencia

Zuzku odporúčam ako skvelú učiteľku angličtiny aj pre staršie ročníky 50+! Preberanú látku vie zrozumiteľne vysvetliť, precvičiť na množstve príkladov z praxe, má pozitívny prístup a trpezlivosť, takže študent nie je v strese. A je prvá učiteľka, pri ktorej sa nepozerám na hodinky, kedy bude koniec, ale teším sa na ďalšiu lekciu:-))

Monika H.

Monika H.

Neoverená referencia

Zuzka doučovala našu dcéru, študentku prvého ročníka gymnázia. Dcére sa hodiny veľmi páčili. Začala byť istejšia v komunikácii, zlepšila si výslovnosť. So Zuzkou si utvrdila látku, ktorú prebrali v škole a precvičila si ju ešte aj na materiáloch, ktoré jej Zuzka nachystala. Tiež sa naučila veľa nových slovíčok v rámci rôznych konverzačných tém, ktoré Zuzka pripravila. Zuzku môžem všetkým len odporučiť pre jej profesionálny a zároveň priateľský prístup ku študentovi.

Jana P.

Jana P.

Neoverená referencia

Zuzka doučuje moju 8-ročnú dcérku, ktorá je veľmi spokojná a sme veľmi spokojní so spôsobom doučovania anglického jazyka vďaka tomuto doučovaniu dcérka vykazuje vynikajúce výsledky v škole.Naučí sa so Zuzkou veľa oveľa viacej ako v škole a Zuzka má pre dcérku pripravené aj cvičenia.Na každú hodinu sa veľmi teším a nevie sa dočkať kedy bude mať nasledujúce doučovanie.

Bea ..

Bea ..

Neoverená referencia

Svojej " teacherke" Zuzke chcem vyjadriť poďakovanie a uviesť čo najlepšie odporúčanie. Cením si vysoko pozitívny a otvorený prístup k študentovi, zmysel pre uchopenie študentových myšlienok, veľmi pochopiteľne vysvetlenú gramatiku, schopnosť motivovať. Je to fajn spolupráca, a uvedomujem si svoj progres, prinúti človeka komunikovať. Odbúral sa mi istý stres a obava pri rozprávaní, a nadobudla som viac odvahy a sebadôvery. Je veľmi ústretová a optimistická 👩‍🏫 🙂