Václav G.

Václav G.

Odpovedá v priemere do 16 hodín.
16 hod
Prijíma študentov

Václav G.

Prijíma študentov

Doučovanie od vysokoškoláka online

  • Doučuje aj online
  • Od  8 €
Cena Od 8 €
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ahojte!
Mám 22 rokov a študujem informatiku vo Francúzsku (ponúkam iba online doučovanie). Doučovanie ma veľmi baví, o to viac ak dokážem niekomu pomôcť spraviť skúšku/úlohu alebo pochopiť nejaké učivo. Mám skúsenosti s doučovaním angličtiny. Taktiež pomáham kamarátom na výške s úlohami z informatiky a matiky.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

8 € / 55 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Richard L.

Richard L.

Neoverená referencia

V prvom rade sa chcem podakovať, vďaka tebe som úspešne dokončil jeden z najťažších predmetov. Ďakujem ❤️ Václav je super doučovateľ, môžem len doporučiť. Vie vysvetliť zrozumiteľne, ľudskou rečou, kamarátsky prístup a aj cena je výborna. Vie si na Vás urobiť čas aj nad rámec zaplateného času. Za mňa výborný doučovateľ, ktorý vie skvele pripraviť na skúšku a super chalan s ľudským prístupom.

Simon H.

Simon H.

Neoverená referencia

S radosťou odporúčam Václava ako vynikajúceho online doučovateľa pre informatiku a matematiku. Počas uplynulého roka som mal to potešenie spolupracovať s Václavom v rámci prípravy na moje univerzitné skúšky z týchto predmetov. Jeho schopnosť vysvetliť zložité témy jednoducho a zrozumiteľne je obdivuhodná. Václav preukázal hlboké pochopenie predmetnej oblasti a bol schopný prispôsobiť tempo učenia mojim individuálnym potrebám. Okrem toho, jeho metodický prístup a systematické využívanie interaktívnych nástrojov prispievali k efektívnemu učeniu. Výnimočné pedagogické schopnosti a trpezlivosť Václava vytvárajú motivačné prostredie, ktoré podporuje zvedavosť a učenie. S plným presvedčením ho odporúčam každému, kto hľadá kompetentného a spoľahlivého doučovateľa.