Barbara P.

Barbara P.

Odpovedá do 14 hodín, na 90% správ
90% 14 hod
Prijíma študentov

Barbara P.

Prijíma študentov

S angličtinou okolo sveta

  • 5/5 (hodnotili 4 študenti)
  • 37 odučených lekcií
  • Doučuje aj online
  • Od  18 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 18 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie Blogy

Popis

Volám sa Barbara a sama na sebe mám odskúšané, že najlepšie sa cudzí jazyk učí aktívnou komunikáciou. Aj keď nie vždy je ľahké nájsť motiváciu, vynaložená energia na učenie sa Vám určite vráti a ten príjemný pocit stojí za to :)

Angličtinu ovládam na úrovni C1 a mám skúsenosti s doučovaním detí aj dospelých. Päť rokov som pracovala ako letuška v arabskom svete. Vďaka cestovaniu a životu v zahraničí používam angličtinu denne.

Lekcie Vám urobím na mieru podľa Vašich potrieb.

Pred začatím výučby sa na všetkom dohodneme, prípadne si zavoláme, aby sme zistili očakávania, úroveň angličtiny a priblížim Vám môj spôsob výučby.

Cena lekcie je 18€/60 minút

Lekcie sú cez doucma.sk alebo Teams.

Teším sa na Vás :)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

18 € / 55 min

Referencie (6)

+ Pridať referenciu
Anna G.

Anna G.

18 odučených lekcií

Odkedy som sa začila učiť angličtinu s Barbarou nemám strach rozprávať po anglicky. Oceňujem priateľskú atmosféru, ktorá mi pomáha rozviazať jazyk. Barbara je aj napriek časovému posunu maximálne časovo flexibilná, čo je pri mojej práci veľkým plusom.

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem veľmi pekne Anka :)

Lukáš M.

Lukáš M.

7 odučených lekcií

Na lekcie angličtiny s Barbarou sa vždy teším vďaka jej prístupu, charizme a dobrej nálade, ktorou mi vždy zlepší všedný deň. Každá hodina je pripravená mojim požiadavkám na mieru a moja úroveň angličtiny sa postupne zlepšuje. Okrem konverzácií sa zameriava na slovnú zásobu či výslovenosť, a aj bežnú tému dokáže premeniť na zaujímavú diskusiu. Doučovanie s Barbarou vrelo odporúčam a je to najlepšie investovaných 10 Eur :)

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem Lukáš :)

Katka H.

Katka H.

6 odučených lekcií

Po pár hodinách s Barbarou rozprávam odvážnejšie po anglicky. Zameriava sa na bežné situácie zo života, čo sa mi veľmi páči. Je trpezlivá, priateľská, na hodinách sa cítim uvoľnene a dokonca sa na ne aj teším :)

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem :)

Veronika H.

Veronika H.

6 odučených lekcií

Doučovanie s Barbarou môžem len odporučiť. Hodiny sú efektívne, interaktívne, majú spád. Našla som si nielen lektorku angličtiny, ale aj kamarátku.

Odpoveď doučovatela:

Nika ďakujem :)))

Romana P.

Romana P.

Neoverená referencia

Lekcie angličtiny s Barbarkou sú pre mňa veľmi obohacujúce a dodávajú mi odvahu rozprávať po anglicky bez strachu a hanby. :) Barbarka je veľmi príjemná a priateľská. Už teraz sa teším na ďalšiu lekciu. :) Thank you very much Barbarka. :)

Odpoveď doučovatela:

To ma veľmi teší :) Ďakujem.

Blogy (1)

Love is in the air

Valentín je síce za nami, ale téma lásky, randenia a vzťahov je aktuálna kedykoľvek. Nasledujúce slovíčka Vám pomôžu lepšie komunikovať v angličtine aj o dôverných témach, pretože cudzie jazyky sú…