Liubov S.

Liubov S.

Odpovedá do 16 hodín, na 80% správ
80% 16 hod
Prijíma študentov

Liubov S.

Prijíma študentov

Ruština s Frajerkou Lubkou

  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Mate ruskú priateľku?A láskavo ste jej povedali “frajerka”, a ona sa urazila. Neviete prečo? Ak chcete vedieť – naučte sa po rusky spolu s Frajerkou Lubkou! Spolu s ňou sa dobre naučíte po rusky a už nikdy viac nebudete v trápnej situácii.
Som vysokokvalifikovaná lektorka ruštiny S ČERVENÝM DIPLOMOM, pôvodom z Ruska, a ruština je mojim materinským jazykom. U mňa sa naučíte veľmi dobre a budete pekne rozprávať po rusky. Doučujem všetky úrovne a prispôsobujem sa k znalostiam, schopnostiam, potrebám a možnostiam individuálne. Mam dlhoročné skúsenosti s vyučovaním ruštiny a profesionálny prístup voči študentom.
Vyučovanie je možné osobne v rámci Bratislavy (mám pekný priestor v Starom Meste) alebo cez Skype.
Cena 15 eur/60 min.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (18)

+ Pridať referenciu
Martin B.

Martin B.

Neoverená referencia

Som úplný začiatočník ruského jazyka. S Ľubkou si od začiatku dobre rozumieme, je veľmi trpezlivá učiteľka. Na hodiny je vždy pripravená so zaujímavými textami, videami. Kladie dôraz na správnu výslovnosť. Som veľmi spokojný a môžem ju len odporúčať. :-)

Diana S.

Diana S.

Neoverená referencia

Ľubka je veľmi milá a ochotná lektorka. Pomohla mi s prípravou na maturity , vždy prefektne pripravená na hodiny plná nadšenia a entuziazmu :) určite odporúčam! :)

Petra M.

Petra M.

Neoverená referencia

Lubka je nesmierne prijemna a mila lektorka. Kedze uz rustinu ako tak ovladam, hladala som niekoho, kto so mnou bude celu hodinu komunikovat, a podarilo sa mi to:) Lubka je velmi mudra, scitana, a preto sa s nou mozno rozpravat na lubovolnu temu. Material ma vzdy dokladne pripraveny. Je naozaj vidiet, ze ju vyucovanie velmi bavi! Pocas hodin sa s nou vela nasmejem a samozrejme, hlavne vela naucim. Odporucam ju vsetkym, ktori sa chcu naucit, zlepsit alebo udrzat svoju jazykovu znalost na istej urovni a nevyjst z cviku. Je to proste frajerka :)

Tatiana J.

Tatiana J.

Neoverená referencia

Ľubka je veľmi ochotná, trpezlivá a milá, vôbec som nebola vystresovaná z učenia ako v škole. Super prístup, úžasné hodiny :)

Veronika D.

Veronika D.

Neoverená referencia

Lubka je vynikajuca ucitelka, vidno, ze ju to naozaj velmi bavi :) Hodiny su putave, skvelo pripravene, povzbudzujuce, vzdy odchadzam (aj po 2 rokoch) s novymi vedomostami a velmi prijemnym pocitom. Vrelo ju vsetkym odporucam.

Fotky a certifikáty