Ľuboš M.

Mgr. Ľuboš M.

Responds within 6 hrs, to 100% of messages
100% 6 hr
Accepts new students

Ľuboš M.

Accepts new students

Kvalitné doučovanie za výhodnú cenu s priateľským prístupom

  • Offers online lessons
  • From  8 €/hr
  • Preferred times: midday, evenings, weekend
Price From 8 €/hr
Preferred times: midday, evenings, weekend
Description Lesson types References Photos & Certificates

Description

Mám už 28-ročnú prax vo vyučovaní cudzích jazykov v škole aj v súkromí.Vyučujem tieto jazyky v škole na gymnáziu a aj súkromne, aj formou Skype.. Som kvalifikovaný vyučujúci na všetky 4 jazyky.. Pri vyučovaní vytváram priateľskú atmosféru, som trpezlivý a snažím sa o čo najvyššiu efektivitu vyučovacieho procesu. Som skúsený a milý pedagóg. Moja práca, cudzie jazyky, je môj koníček.
Tiež využívam tieto jazyky pri rôznych príležitostiach doma i v zahraničí, ako sú preklady a tlmočenia. Mám sebamotiváciu a to isté chcem podnietiť u svojho študenta.
Mám individuálny, diferencovaný prístup ku každému a som k dispozícii kedykoľvek, aj cez víkend. Teším sa na vás, moji budúci študenti!

Lesson types

Štandardná lekcia

8 € / 55 min

References (4)

+ add reference
Soňa S.

Soňa S.

Unverified reference

Super učiteľ plný elánu a optimizmu. Doučuje ma nemecký jazyk a hodiny s ním sú vždy zaujímavé a na úrovni. Je vidieť, že jazyky a ich učenie má rád. Odporúčam!

Karadyová

Karadyová

Unverified reference

Dobrý deň, už sú to 4 mesiace, čo sa pán učiteľ venuje môjmu synovi (13. ročný) 2x do týždňa. Doučovanie potreboval popravde už pred 2 rokmi , kedy to už prestalo byť len o slovíčkach a základnej gramatike. Počas zatvorenia škôl sa syn takmer vôbec nevenoval AJ, popravde so známkou 4 sme sa zmierili. Avšak keď už nehrozila len štvorka ale komisionálne preskúšanie, našla som pána učiteľa, ktorý za 2 mesiace syna doučil tak, že učiteľka sa rozhodovala na pol roka medzi 2-3.... Popravde, syn nieje na jazyky- od malička, má problém aj s naučením slovíčok, ale tým že sa mu pán učiteľ venuje 2x do týždňa a dáva mu cvičenia na vypracovanie, môžem povedať, že to je to čo potrebuje. Naučil ho systematickej príprave a opakovaniu, čo sa odrazilo nie len v predmete angličtina ale v celkovom zlepšení prospechu. Naozaj mu aktívna komunikácia nesmierne pomáha a angličtinu už ako rodičia neriešime. Ďakujem p. učiteľ , že Vás máme :D

Eva A.

Eva A.

Unverified reference

Pána Ľuboša, vrelo odporúčam na doučovanie nemeckého jazyka. Pozitívne hodnotím hodiny cez Skype. Je veľmi odborný, flexibilný a ústretový. Vždy snaží sa snaží prispôsobiť mojim požiadavkám a tempu výučby.

Janka S.

Janka S.

Unverified reference

Hodina nemeckého jazyka má tempo, žiak si rozšíri slovnú zásobu, zopakuje si gramatiku. Žiak nepotrebuje učebnicu, keďže materiál dostane mailom.

pictures and certificates