Marek M.

Marek M.

Responds within 37 hrs, to 60% of messages
60% 37 hr
Accepts new students

Marek M.

Accepts new students

Prijímačky na medicínu - chémia a fyzika rýchlo a jasne

  • Offers online lessons
  • From  18 €/hr
  • Preferred times: midday, evenings, weekend
Price From 18 €/hr
Preferred times: midday, evenings, weekend
Description Lesson types References Answered questions

Description

Som študentom štvrtého ročníka Lekárskej fakulty Univerzity Palackého v Olomouci. Prijali ma na medicínu aj v Brne, kde som sa umiestnil v prvej 50ke rovnako ako v Olomouci. Počas štúdia na gymnáziu som sa zapájal do chemickej olympiády s postupmi na krajské kolá, ktoré som zvládol ako úspešný riešiteľ.

Čo ti môžem ponúknuť?
Zrozumiteľné vysvetlenie chémie a fyziky na prijímačky na medicínu vrátane prehľadných a obsiahlych materiálov.

Ako to celé prebieha?
Doučovanie prebieha formou online kurzu na platforme Google Meet. Počas jedného stretnutia si prejdeme prezentáciu na danú tému a následne budeme pokračovať v riešení modelových úloh zo zbierok, z ktorých úlohy sa objavujú v prijímacích skúškach. Výuka je tiež individuálna, šitá na mieru podľa požiadavkov a tempa študenta.
Cena za hodinové stretnutie je 15€.

Teším sa na spoluprácu a spoločnú prípravu na ceste za Tvojím snom. :)

Lesson types

Štandardná lekcia

18 € / 55 min

References (3)

+ add reference
Bianca M.

Bianca M.

Unverified reference

Už po absolvovaní prvej hodiny som si bola istejšia svojimi vedomosťami. Som veľmi spokojná. Marek je veľmi milý, ochotný a nápomocný. Keď nevieš, jednoducho sa opýtaš. Nie je problém sa dohodnúť. Rozhodne odporúčam doučovanie, ak si potrebujete zopakovať alebo prejsť veci z chémie alebo fyziky.

Sofia R.

Sofia R.

Unverified reference

S Marekom sme mali hodiny viac než rok cez GoogleMeet. Veľmi ochotný doučovateľ so skvelým prístupom. Vždy sa dalo dohodnúť na čase, na priebehu hodiny, taktiež veľká ochota venovať učivu individuálny dostatok času na pochopenie. Aj za horších internetových podmienok bolo vždy vymyslená nahradná alternatíva aby hodina prebehla v poriadku. 100% spokojnosť.

Elena V.

Elena V.

Unverified reference

Marek je veľmi milý, ochotný, skvelý prístup. Doučuje moju dcéru chémiu, už niekoľko hodín majú za sebou. Vysvetlil jej všetko zrozumiteľne, ochotne pomôže s úlohami, testami, prípravou na písomky. Po doučovaní 2 krát napísala pisomku na 100%. Takže maximálna spokojnosť, všetkým odporúčam.

Answered questions (1)

This tutor has helped to answer these study questions

Marek M.

roztoky

Potrebovala by som vyriešiť tieto príklady aj s postupom.