Benjamin H.

Benjamin H.

Responds within 1 hr, to 50% of messages
50% 1 hr

Benjamin H.

Doučovanie informatiky, programovania, grafika, HTML, Python atď.

  • Offers online lessons
Description References Answered questions

Description

som vyštudovaný informatik, ktorý pracoval v súkromnej sfére a momentálne pracujem ako učiteľ na ZŠ a SŠ

References (1)

+ add reference
Lucia H.

Lucia H.

Unverified reference

Benjamina ako doucovatela mozem s kludnym svedomim plne odporucit. Doucuje syna zaklady programovania v pythone. Je pokojny, trpezlivy a zjavne vysvetluje dobre, kedze syn uz nema obavy a zacal chapat. Na hodiny s Benjaminom sa tesi, dobre vysledky uz vidno aj v skole. Za mna plna spokojnost.

Answered questions (9)

This tutor has helped to answer these study questions

Benjamin H.

trojuholniky v pythone

dobry den. vie mi niekto vysvetlit, ako na to? Nakreslite pomocou For cyklu päť zmenšujúcich sa pravouhlých rovnoramenných trojuholníkov s totožnými stredmi. Dĺžky ramien najväčšieho pravouhlého trojuholníka sa rovnajú 140. Ramená ostatných trojuholníkov sa postupne zmenšujú o jednu sedminu, o dve…

Benjamin H.

Python úlohy

Dobrý deň,potrebovala by som pomôcť s týmito 3 úlohami: 1.Napíšte program,ktorý zistí ciferný súčet zadaného viacciferného čísla. 2.Napíšte program,ktorý nakreslí z hviezdičiek plný štvorec. 3.Vytvorte program,ktorý vypíše pre zadané n všetky druhé mocniny od 1 po n(1,4,9,16,...) Ak mi napíšete…

Benjamin H.

Úloha z informatiky

Dobrý deň, pomohol by mi niekto s úlohou č. 2 posielam v prílohe vopred ďakujem

Benjamin H.

Python - úloha, jednoduché programovanie

Pekný deň, všetkým Potrebujem Vašu pomoc s naprogramovaním jedného jednoduchého zadanie v programe Python. S technických príčin si to nemôžem urobiť sám. Bližšie napíšem zadanie, konkrétne príkazy do súkromnej správy. Ďakujem za každú pomoc. Pomoc by bola nezištná (zadarmo).

Benjamin H.

Program v pythone

Dobrý deň, potrebujem pomôcť s týmto programom Vytvorte program v pythone na zobrazenie binárnych kariet pre zadané číslo, ktoré je menšie alebo rovné ako 15.