Michaela Š.

Michaela Š.

Відповідає протягом 6 годин на 30% повідомлень.
30% 6 год.

Michaela Š.

🔝Doučovanie v oblasti marketingu a médií 🎓

  • 1 проведене заняття
  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  15 €/год.
  • Бажаний час: вдень, ввечері, у вихідні
Ціна Від 15 €/год.
Бажаний час: вдень, ввечері, у вихідні
Опис Типи уроку Фото та Сертифікати Відповіді на запитання

Опис

Mám 33 rokov a som absolventkou doktorandského štúdia na fakulte masmédií v odbore Masmediálna a marketingová komunikácia. Dva roky pred masmediálnymi štúdiami somštudovala na Pedagogickej fakulte Univerzity Komenského v Bratislave. Všetkú pozornosť som počas tohto obdobia upriamila na francúzsky, anglický jazyk a literatúru. Stredoškolské vzdelanie som ukončila na Gymnáziu Metodova v Bratislave.

Spočiatku som verila, že práca v médiách ma bude obohacovať tak, ako štúdium na univerzite. Preto som sa rozhodla pre prácu v Rádiu Expres ako asistentka dopravného servisu, kde som strávila krásne tri roky. Život však prináša mnohé nové príležitosti a s nimi aj nové skúsenosti. Počas štúdia som pracovala aj na oddelení marketingu na vysokej škole. Od roku 2017 som externe uplatňovala lektorské zručnosti v predmetoch štylistika a reklamná tvorba na strednej odbornej škole v Bratislave. V súčasnosti pôsobím ako interný pedagóg na strednej odbornej škole so zameraním na médiá a marketing, kde vyučujem predmety reklamná tvorba v elektronických médiách, štylistika, online médiá, rozhlasová tvorba a sociálnu komunikáciu.

Absolvent vysokej školy môjho odboru má v súčasnosti mnoho možností zamestnať sa v rôznych firmách, v rôznych odvetviach. Ja som prijala rozhodnutie pokračovať v štúdiách a spoznávať mladých ľudí a študentov spoza učiteľského stola.



Типи уроку

Štandardná lekcia

15 € / 55 хв.

фото та сертифікати

Відповіді на запитання (1)

Цей репетитор допоміг відповісти на такі навчальні запитання

Michaela Š.

Husle vibrato

Huslisti mate nejake tipy ako sa naucit vibrato? Uz sa s tym trapim pol roka, ani ucitel mi uz nevie viac pomoct.