Marek S.

Marek S.

Відповідає протягом 1 години на 100% повідомлень.
100% 1 год.
Приймає нових учнів

Marek S.

Приймає нових учнів

Problémy s chémiou? Vyriešim to!

  • 5/5 (оцінка від 17 студентів)
  • 25 проведених занять
  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  15 €
  • Бажаний час: вдень, ввечері, у вихідні
Ціна Від 15 €
Бажаний час: вдень, ввечері, у вихідні
Опис Типи уроку Заявки Фото та Сертифікати Відповіді на запитання

Опис

Ahojte! Moje meno je Marek a som študentom jednoodborového štúdia chémie na Prírodovedeckej fakulte Univerzity Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach. Chémia je mojou srdcovkou už od základnej školy, preto som sa každý rok zapájal do chemickej olympiády. Najlepšie umiestnenie som dosiahol v druhom ročníku na gymnáziu (kategória B - 3. miesto) a som aj úspešným riešiteľom kategórie A. Okrem toho som prezentoval zaujímavé chemické pokusy počas dní otvorených dverí na gymnáziu.
Neváhajte ma kontaktovať a už vopred sa teším na spoluprácu!

Типи уроку

Štandardná lekcia

15 € / 55 хв.
Natália S.

Natália S.

2 проведених заняття

Marek je najlepší doučovateľ, akého si môžete priať. Po desiatich rokoch od ukončenia strednej školy som sa rozhodla splniť si sen a ísť študovať zubné lekárstvo. Moje poznatky z chémie boli nulové, začínala som doslova od periodickej tabuľky prvkov. Marek mi trpezlivo vysvetlil všetko, čo som potrebovala, prepočítal so mnou každý príklad, vysvetlil súvislosti. Časovo sme sa vždy vedeli dohodnúť tak, aby to vyhovovalo obidvom. Prijímačky som úspešne zvládla, takže ak hľadáte profíka na chémiu, lepšie nenájdete :)

Paula P.

Paula P.

2 проведених заняття

Ďakujem Marekovi za milý, ústretový a trpezlivý prístup. Vysvetľuje veci do hĺbky, podáva logické vysvetlenia a vie problematiku vysvetliť v súvislostiach. Objasnil mi aj tie veci, pri ktorých mi ostatní na otázku Prečo odpovedali Lebo. Som veľmi spokojná s doučovaním aj s Marekovým prístupom, keďže sa aj on zodpovedne pripravil na doučovanie. Určite ešte niekedy doučovanie s ním využijem.

Відповідь репетитора:

Ďakujem veľmi pekne! :)

Kristína

Kristína

2 проведених заняття

S doučovaním som bola veľmi spokojná , Marek trpezlivo vysvetľoval , stručne ,veľa veciam som pochopila a prešla vďaka doučovaniu na skúške z organickej chémie . A dozvedela som sa aj často veci , ktoré som predtým na hodinách nepočula … Takže určite super :)

Відповідь репетитора:

Ďakujem veľmi pekne! :)

Mazlik123

Mazlik123

2 проведених заняття

Marej je veľmi zodpovedný, poctivo pripravený. Hodiny sú efektívne, prispôsobí sa tempu študenta. Ak som mala s niečím problém, vysvetlil mi to aj xkrat znovu. Predtým, ako ma začal doučovať som mala problémy s chémiou, ale teraz som na tom už oveľa lepšie.

Відповідь репетитора:

Ďakujem! :)

Jasmína D.

Jasmína D.

1 проведене заняття

S doučovaním s Marekom som bola veľmi spokojná a určite ho odporúčam aj tomu, kto potrebuje za krátky čas pochopiť chémiu od základov. Prispôsobil sa môjmu tempu a potrebám, trpezlivo a zrozumiteľne mi vysvetlil všetko, čo mi nebolo jasné a hodiny boli vždy efektívne. Ďakujem aj za príjemný prístup, ochotu a veľkú trpezlivosť. Vidieť, že Mareka chémia naozaj baví a robí to s radosťou.

фото та сертифікати

Відповіді на запитання (9)

Цей репетитор допоміг відповісти на такі навчальні запитання

Marek S.

Hydratácia

Dobrý deň, Adicia vody - hydratacia pri nenasytenych uhlovodikoch je elektrofilna adicia alebo nukleofilna? Učiteľ z chémie nám tvrdí že nukleofilná, ale všade sa píše že elektrofilná. Ďakujem

Marek S.

Koncentrace roztoku

Jaká je koncentrace iontů draslíku v roztoku síranu draselného (c=0,2 mol/l)

Marek S.

Chémia Aromatické uhľovodíky

Dobrý deň, Vedel by mi prosím niekto pomôcť doplniť túto reakciu? Ďakujem

Marek S.

Hybridizácia

Vedel by mi prosím niekto pomôcť s touto úlohou a aj zdôvodniť odpoveď? Ďakujem.

Marek S.

Chémia

Dobrý deň prajem! Mohol by mi prosím, niekto pomôcť s nasledujúcimi úlohami. Vopred veľmi pekne ďakujem za odpoveď.