Barbora A.

Barbora A.

Відповідає протягом 8 годин на 90% повідомлень.
90% 8 год.
Приймає нових учнів

Barbora A.

Приймає нових учнів
  • 1 проведене заняття
  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  15 €/год.
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Ціна Від 15 €/год.
Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Опис Типи уроку Заявки Фото та Сертифікати Відповіді на запитання

Опис

Moje meno je Barbora Amarante a som absolventkou Pedagogickej fakulty Univerzity Komenského v Bratislave, študovala som učiteľstvo španielskeho a francúzskeho jazyka.
Už počas vysokej školy som vyučovala v jazykových školách, na základnej škole, cez internet a momentálne už 8. rok doučujem všetky vekové kategórie, vrátane detí.
Absolvovala som niekoľko pobytov v zahraničí, ako aj učiteľskú stáž vo Francúzsku a v Belgicku.
Hodiny sú zamerané podľa potreby jednotlivca, na konverzácie, posluch, rozbor textov, získavanie slovnej zásoby, prácu s gramatickými cvičeniami.
S deťmi (v prípade záujmu aj s dospelými) využívam najmä rozprávky, hry a piesne.
Poskytnem všetky potrebné učebné materiály.
Ponúkam hodiny cez Skype, v rámci celej SR, ktoré prebiehajú rovnakým spôsobom ako hodiny pri osobnom stretnutí, príp. osobne (v Bratislave).
Viac info o tom, ako prebiehajú hodiny, v správe.
Budem sa tešiť :)

Типи уроку

Štandardná lekcia

15 € / 55 хв.
Denisa P.

Denisa P.

Неперевірена заявка

Barborka je úplne TOP doučovateľka francúzštiny! Odporúčam ju všetkými desiatimi!!! :)))

Silvia V.

Silvia V.

Неперевірена заявка

Pani učiteľka Barborka učí moju dcéru španielčinu už štvrtý rok (od jej 9 rokov), tá sa na jej hodiny stále veľmi teší a má z nich radosť. Učenie prebieha cez skype. Materiály sú vždy pripravené, ak sa zmení termín, vie sa prispôsobiť. Je veľmi milá, má skvelý vzťah k deťom. Hodiny sú robené príjemnou, hravou formou. Určite odporúčame.

Zuzana Ž.

Zuzana Ž.

Неперевірена заявка

Hola Barborka a potenciálni žiaci! :) Chcela by som sa najskôr poďakovať za to ako ma Barborka učí, za to, že ma učí naozaj skvele. Uvedomila som si to, keď som pozerala dokument po španielsky s českými titulkami a rozumela som naozaj veľa slovkám a vetám (Barborka ma začala učiť len pred mesiacom a pol, bola som začiatočník - stále som). Môžem povedať, že Barborka má výborné učebné metódy a prispôsobuje mi hodiny presne tak, ako potrebujem. Je neskutočne milá, prispôsobivá a kedykoľvek mi aj mimo vyučovania odpovie na moje nejasnosti. Ďakujem Barborka, našla som presne to, čo som potrebovala :) dúfam, že raz budem fluent a ty budeš spokojná s tým, že si ma to naučila práve ty. A ešte jedna vec! Na každú hodinu sa vždy teším a úlohy si plním rada (to sa mi naozaj nestávalo). Ďakujem :)

Mária P.

Mária P.

Неперевірена заявка

Barborka ma učí španielčinu cez Skype niekoľko mesiacov a som veľmi spokojná. Hodiny majú systém a spád, sú vyvážené, pretože sa venujeme gramatike, konverzácii, slovnej zásobe aj posluchu. Moja znalosť španielčiny sa zlepšuje a okrem toho ma hodiny bavia a na každú sa teším. Barborka je trpezlivá a ochotná vysvetliť veci aj viackrát. Veľmi dobre sa s ňou spolupracuje.

Zuzana S.

Zuzana S.

Неперевірена заявка

S Barborkou mávam hodiny francúzštiny pár mesiacov a nemôžem si ju vynachváliť. Vždy je na hodiny pripravená. Strašne rada prijímam mnoho informácii naraz a preto oceňujem aj jej tempo,dáva mi zabrať ale iba v tom dobrom slova zmysle :) Je neskutočne milé,skvele a prispôsobivé žieňa :) mnohokrát kvôli pracovným povinnostiam človek mení termín a Barborka sa naozaj snaží vyjsť v ústrety a nájsť najlepšie riešenie. Zo začiatku som preferovala osobne stretnutie ale neskôr som skúsila aj výučbu cez Skype a je to absolútne super. Ak niekto stále hľadá doučovanie tak som presvedčená, že práve našiel tú správnu osôbku,Barborku jednoznačne odporúčam.

фото та сертифікати

Відповіді на запитання (5)

Цей репетитор допоміг відповісти на такі навчальні запитання