David R.

David R.

Відповідає протягом 3 годин на 100% повідомлень.
100% 3 год.
Приймає нових учнів

David R.

Приймає нових учнів

Doucovanie anglickeho jazyka

  • 5/5 (оцінка від 1 учня)
  • 1 проведене заняття
  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  15 €/год.
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Ціна Від 15 €/год.
Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Предмети:
Опис Типи уроку Заявки

Опис

Po strednej skole som studoval anglicky jazyk v Amerike (New York). Neskor pracoval v Anglicku (Londyn) a nakoniec popri praci studoval vysoku skolu v Australii (Sydney).
Ucil som vo viacerych jazykovych skolach na Slovensku, skupiny i jednotlivcov.
Mam skusenosti s pripravami na reparaty, maturity, pohovory. Samozrejme vyucujem aj vseobecnu anglictinu, osobne i online.
Dakujem

Типи уроку

Štandardná lekcia

15 € / 55 хв.
Dávid H.

Dávid H.

1 проведене заняття

Odporúčam Dávida ako lektora pre každého, kto má chuť sa zlepšiť v Anglickom jazyku. Super individuálny a profesionálny prístup pre každého bez ohľadu na vek. Angličtina ho viac ako len baví ale má naozaj zanietenie pre tento jazyk. Taktiež dokáže v Angličtine pripraviť človeka na každú životnú situáciu. Ak sa bojíš komunikovať v cudzom jazyku s týmto lektorom to hravo prelomíš. Netreba váhať a vyskúšať jeho štýl výučby!!

Jaroslav B.

Jaroslav B.

Неперевірена заявка

Vrelo odporúčam doučovanie angličtiny práve s Dávidom. Jeho individuálny a priateľský prístup, možnosť doučovania osobne alebo online a praktické objasnenie gramatiky mi už po pár lekciách pomohli nadobudnúť sebavedomie pri komunikácii. Ak sa pripravujete na pohovor do zamestnania, chystáte sa cestovať alebo zvládnuť písomku, určite ho kontaktujte.

Jana D.

Jana D.

Неперевірена заявка

David vie velmi dobre vysvetlit gramatiku, na jednoduchych a praktickych prikladoch. Takysto konverzacne temy su zaujimave a vzdy ich prisposobi temam, ktore by sa mi mohli hodit v beznom zivote. Za mna velka spokojnost.

Michal S.

Michal S.

Неперевірена заявка

Max. odporúčam. Nielenže som sa vďaka jeho ľudskému prístupu, jednoduchému vystvetľovaniu a praktickým cvičeniam dokázal za krátky čas zlepšiť moju angličtinu z dávnych školských čias, ale pomohol mi s prípravou na prac. pohovor, ktorý som vďaka intenzívnym doučovaniam zvládol. Hodiny boli nielen náučné ale i zábavné a tak sa medzi nami vďaka konverzácii čoskoro vytvorilo aj priateľské puto. Určite ak čas dovolí budem s hodinami pokračovať. Ďakujem.

Viktória U.

Viktória U.

Неперевірена заявка

Odporúčam. Zrozumiteľne, jednoducho a prakticky vysvetlené učivo, jednoduché vysvetlenie gramatiky, úspešné pripravenie na písomky.