Natalia G.

Natalia G.

Відповідає протягом 4 годин на 70% повідомлень.
70% 4 год.
Приймає нових учнів
Безплатне пробне заняття

Natalia G.

Приймає нових учнів
Безплатне пробне заняття

rustina je moj materinsky jazyk🙌☀️🕊️

  • 1 проведене заняття
  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  20 €/год.
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Ціна Від 20 €/год.
Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Опис Типи уроку Заявки

Опис

Vyučujem RUSKY JAZYK jednotlivcov a skupiny. preferujem firemne kurzy.(referencie: Transpetrol, Minerfin, Bitumat, Eximbanka, Hubhub, LTE, SPaP, Adient, Peterka&Partners a ine). spolupracujem s jazykovymi skolami Celebrio, Elite, IH of Bratislava (IHB). Ruština je môj materinský jazyk. Mám vysokoškolské pedagogické a ekonomické vzdelanie. (Petrohradska ekonomicka uvinerzita, EU Dolnozemska Bratislava, DPŠ) S výučbou ruštiny mam 18 ročnu skúsenost. Ponukam možnosť výučby ruštiny cudzincov nehovoriacich po slovensky prostredníctvom anglického jazyka. Vyučujem taktiež online. Zelam uspechov :) Natalia Gehriova

Типи уроку

Skúšobná lekcia

Безплатно / 20 хв.
Štandardná lekcia

20 € / 60 хв.
Monika V.

Monika V.

Неперевірена заявка

Vynikajúca lektorka, bezproblémová komunikácia, dynamická výuka, každá minúta naplno využitá, pedagogický talent, trpezlivosť. Natália je vždy pripravená na ďalšiu lekciu, je presná, nestráca čas, vysvetlí nielen gramatiku, ale aj ako si zapamätáte slovné spojenia, používa množstvo príkladov a výrazov z obchodnej terminológie v kontexte, ktorý vie prispôsobiť Vaším požiadavkám. Nudiť sa rozhodne nebudete:) a že budete robiť rýchle pokroky, je s Natáliou isté. Vrele odporúčam, TOP lektorka.

Kamil

Kamil

Неперевірена заявка

Velmi zodpovedny pristup, ocenujem predovsetkym jej zanietenost pre svoju pracu. Pre mna klucova osoba, lepsie povedane osobnost mojho studia ruskeho jazyka. Velmi vysoka uroven! Mozem len odporucit, TOP ucitel!