Xénia K.

Bc. Xénia K.

Відповідає протягом 5 годин на 60% повідомлень.
60% 5 год.
Приймає нових учнів

Xénia K.

Приймає нових учнів

Doučovanie Anglického jazyka

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  15 €/год.
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Ціна Від 15 €/год.
Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Опис Типи уроку Заявки Фото та Сертифікати

Опис

Doučím Anglický jazyk, Zš, Sš, Vš, anglická gramatika, výslovnosť, literatúra, eseje, preložím abstrakty, aj rôzne iné preklady, doučím maturitné témy, testy, reparáty a taktiež pomôžem v komunikácii.
Taktiež mám niekoľko ročnú prax s výučbou na jazykovej škole.
Vynikajúce prípravy a spokojní študenti.

Типи уроку

Štandardná lekcia

15 € / 55 хв.
Sára M.

Sára M.

Неперевірена заявка

Je to uzasna pani ucitelka,ktora vie vysvetlit ucivo,vzdy si najde na vas čas a pomoze vam s hocijakou ulohou:) Je mila a ochotna

Sofinecka G.

Sofinecka G.

Неперевірена заявка

Ucivo mi bolo strucne a efektivne vysvetlene. Super pristup, na to ako ja gramatike az tak nerozumiem a aky problem mam s prekladom textu... palec hore! doporucujem vsetkym ktori vyhladavaju mily pristup, doucovatelka je velmi flexibilna a ulohu mi vypracovala este v ten den načas!!!

Andrea Č.

Andrea Č.

Неперевірена заявка

Úžasná, trpezlivá a zodpovedná pani doucovatelka. Pripravuje moju dcéru na prijímačky na bilingválne gymnázium z anglického jazyka, prechádzajú poctivo gramatiku a ako rodič som informovaná o všetkom, čo prebrali, ako to dcére ide atď. Dcéra sa teší na každú ďalšiu hodinu. Maximálna spokojnosť, serióznosť - odporúčame 🍀

Ľuba F.

Ľuba F.

Неперевірена заявка

Pani Xénia je milá, priateľská a trpezlivá doučovateľka pre moju 10-ročnú dcéru. Na každú hodinu sa zodpovedne pripraví, posiela vopred učebné materiály s množstvom cvičení na precvičenie, efektívne využíva kombináciu gramatiky a konverzácie. Vie vytvoriť pohodovú atmosféru na hodinách. Dcéra sa na hodiny teší a rozvíja v nej kladný vzťah k anglickému jazyku. Sme spokojné a odporúčame.

Adriana L.

Adriana L.

Неперевірена заявка

Je trpezlivá a všetko dôkladne vysvetli. Z mojej strany bola maximálna spokojnosť. Môžem vrelo odporúčať.

фото та сертифікати