Monika Č.

Monika Č.

Відповідає протягом 8 годин на 60% повідомлень.
60% 8 год.
Приймає нових учнів

Monika Č.

Приймає нових учнів
  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  15 €/год.
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері
Ціна Від 15 €/год.
Бажаний час: утром, вдень, ввечері
Предмети:
Опис Типи уроку Заявки

Опис

Som absolventkou VŠ, študovala som anglický jazyk a kultúra v odbornej komunikácii na UCM v Trnave. Výučbe angličtiny sa venujem už 8 rokov ako lektorka. Svoju prácu mám veľmi rada, najmä keď vidím pokroky u svojich študentov a že ich angličtina baví :)!
Odovzdávanie vedomostí študentom ktorí ich vedia ďalej zúročiť vo svoj prospech je to, čo mám na svojej práci najradšej!

Типи уроку

Štandardná lekcia

15 € / 55 хв.
Eleonora L.

Eleonora L.

Неперевірена заявка

Ak hľadáte niekoho kto by Vám mal pomôcť s doučovaním určite neváhajte a kontaktujte slečnu Moniku môžeme ju vrelo odporučiť. Oceňujeme jej profesionálny prístup a ochotu vysvetliť poradiť. Pre nás sú hodiny s ňou oddych, ktorý prináša svoje výsledky a za to jej patrí veľká vďaka.

Lukáš E.

Lukáš E.

Неперевірена заявка

S hodinami a výukou slečny Moniky som veľmi spokojný. Môžem každému len odporučiť. Je veľmi milá a vždy pripravená na hodinu. Snaží sa vždycky maximálne prispôsobiť potrebám študenta. Je ochotná pomôcť a vysvetliť akýkoľvek problém, alebo tému. Obmieňanie tém znamená, že študent sa môže tešiť na každú výukovú hodinu, na ktorej nikdy nie je nuda.

Patrícia M.

Patrícia M.

Неперевірена заявка

Som veľmi spokojná. Vždy príjemné, priateľské správanie. Hodiny boli skvelá zábava, učenie a oddych. Profesionalita zo strany doučovateľky, ochota pomôcť, poradiť, naučiť, vysvetliť. Určite ak hľadáte, tak odporúčam. Za mňa - využijem aj v budúcnosti.