Timotej B.

Timotej B.

Відповідає протягом 48 годин на 80% повідомлень.
80% 48 год.+
Приймає нових учнів

Timotej B.

Приймає нових учнів

Nemecký jazyk-vysvetliť jednoducho a hlavne zrozumiteľne

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  13 €/год.
  • Бажаний час: вдень, ввечері, у вихідні
Ціна Від 13 €/год.
Бажаний час: вдень, ввечері, у вихідні
Опис Типи уроку Заявки

Опис

Som študentom univerzity Komenského na pedagogickej fakulte, kde som práve ukončil tretí ročník a to znamená, že mám voľné miesta pre individuálne kurzy nemčiny. 🇩🇪

Vyučovaniu nemčiny sa venujem už tretí rok, pri čom vyučujem prakticky stále (aj počas semestra). Po takomto čase som už našiel správne metódy a formy, ako spraviť celkovo učenie zábavným a hlavne motivujúcim pre každého žiaka. Sám som ešte študent, takže sa viem vcítiť do Vášho postavenia a viem s istotou povedať, čo bude a čo nebude fungovať.

Viem sa úplne prispôsobiť požiadavkám študentov, či už preferujú viac konverzácie a menej gramatiky ale aj úplným začiatočníkom, ktorí ešte neboli v kontakte s týmto jazykom. K tomu pripravujem rôzne interaktívne cvičenia a aktivity, pretože fungovať len z učebnice je po dlhšom čase monotónne a demotivujúce. Tak sa neboj a napíš! Teším sa na budúcu spoluprácu.

● Veková skupina: Iba dospelý
● Cena za hodinu (60min): 13€
● Čas vyučovania: Týždeň (poobede, večer), víkend (kedykoľvek)

Типи уроку

Štandardná lekcia

13 € / 60 хв.
Martin S.

Martin S.

Неперевірена заявка

Timo je vynikajúci pedagóg, ktorý dokáže poskytnúť výuku presne podľa potrieb a zručností študenta. Jeho schopnosť prispôsobiť sa mojmu učebnému štýlu a tempu mi pomohla dosiahnúť výrazného poroku v konverzácii v nemčine. Hodiny vedie zábavným a interaktívnym štýlom, tým pádom vie udržať moju pozornosť do poslednej chvíle. Stretávame sa hodinách nemčiny už viac ako rok a za mna veľká spokojnosť.

Lukáš K.

Lukáš K.

Неперевірена заявка

Lekcie nemčiny som potreboval hlavne kvôli rozprávaniu. Timo to zohľadnil a rozprávanie na hodinách uprednostnil, za čo som veľmi rád. Vie však dobre vysvetliť aj gramatiku a rád strieda rôzne druhy cvičení, vďaka čomu som sa ani pri tých nikdy nenudil. Odporúčam ;)

Matej B.

Matej B.

Неперевірена заявка

S Timom sa poznáme osobne už dlhé roky a viac zapaleného som ho dlho nevidel čo sa týka nemeckého jazyka. S ľahkosťou to vždy zvládol a ból veľmi trpezlivý. Veľa mi pomohol a naučil, môžem jedine odporučiť.

Laura N.

Laura N.

Неперевірена заявка

S Timotejom sa poznam osobne, a nikdy som nestretla cloveka,zapalenejsieho pre poslanie ucit. Svoje bohate skusenosti navyse uroci v tvorbe vlastnych didaktickych materialov, prisposobuje sa individualne kazdemu studentovi. Mozem jedine odporucat!!

Peter Š.

Peter Š.

Неперевірена заявка

Perfektný prístup ku klientom. S Timom sme konzultovali slovnú konštrukciu a správne používanie pádov v nemeckom jazyku. Veľmi jasne a stručne mi vysvetlil ako sa čo používa a pomohol mi na teste dostať dobrú znamku. Určite s ním bude absolvovať ešte ďalšie lekcie.