Jana Z.

Jana Z.

Відповідає протягом 32 годин на 100% повідомлень.
100% 32 год.

Jana Z.

Angličtina praktickou formou!

Предмети:
Опис Заявки

Опис

Dobrý deň, ahoj!

volám sa Jana a aj napriek tomu, že s doučovaním angličtiny mám mnohoročné skúsenosti (začalo to tým, že som vyštudovala tlmočníctvo/prekladateľstvo), rovnako ako s rôznymi typmi študentov a ich motiváciou či potrebami učiť sa ju, stále ma veľmi baví ten pocit, že ju môžem naučiť niekoho iného.
Znalosť angličtiny je v dnešnej dobre takmer samozrejmosťou, a ani zďaleko to s jej naučením sa nemusí byť také strašné, presvedčiť sa môžete sami.

Angličtina vie zaujať a prinúti rozmýšľať.

Teším sa na vás!



Ľubomír G.

Ľubomír G.

Неперевірена заявка

Prispôsobuje svoju výučbu požiadavkám študenta. Sama vycíti oblasti, ktorým sa treba viac venovať. Ústretový priateľský prístup je samozrejmosťou. Veľmi trpezlivo a ochotne dokáže vysvetliť aj opätovne slabšie zvládnuté oblasti výučby. Je mojou prvou učiteľkou prostredníctvom skype a tak nemám s čím porovnávať, ale moje predstavy o priebehu výučby spĺňa takmer na 100 percent. Odporúčam.

Jakub Š.

Jakub Š.

Неперевірена заявка

Vrelo odporúčam. Milý,priateľský prístup a hlavne flexibilita.Po dohode sa da nastaviť učebný plán, čo kto potrebuje v čom potrebuje zdokonaliť. Hodiny vam presne ušije na mieru. Po roku s touto slečnou možem potvrdiť že som urobil veľký pokrok hlavne pre mna v potrebnej slovnej zásobe a gramatike.