Katka P.

Katka P.

Відповідає протягом 16 годин на 100% повідомлень.
100% 16 год.

Katka P.

Doučovanie informatiky a matematiky

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  15 €/год.
  • Бажаний час: ввечері, у вихідні
Ціна Від 15 €/год.
Бажаний час: ввечері, у вихідні
Предмети:
Опис Типи уроку Заявки

Опис

Ahoj, volám sa Katka, pracujem ako programátorka v medzinárodnej firme a minulý rok som ukončila štúdium v Informatika na FRI UNIZA.

Rada pomôžem s informatikou (MS Office, Java, Python, OOP, SQL, databazy, datová analytika, R, Machine learning, Business Intelligence).

Ak máte záujem alebo ďalšie otázky, neváhajte ma kontaktovať :)

Типи уроку

Štandardná lekcia

15 € / 55 хв.
Коновальчик Е.

Коновальчик Е.

Неперевірена заявка

Chcela by som touto recenziou vyjadriť svoju vďačnosť Katke, ktorá pomohla mojej sestre zo zahraničia s doučovaním informatiky a matematiky. Vďaka nej sestra riadne zlepšila svoje výsledky. Katka je veľmi trpezlivá a profesionálna doučovateľka. Vždy si nájde čas na vysvetlenie a opakovanie učiva, ktoré sestre robilo problémy. Jej prístup je veľmi individuálny a vždy sa snažíla nájsť najlepší spôsob, ako pomôcť sestre pochopiť danú tému. Okrem toho, Katka má skvelý prístup k svojej práci a je veľmi motivujúca. Celkovo by som Katku určite odporučila každému, kto potrebuje pomoc s informatikou a matematikou. Jej prístup, znalosti a nadšenie pre tieto predmety sú neoceniteľné. Ešte raz jej touto cestou ďakujem a verím, že mnoho ďalších žiakov bude mať rovnaké pozitívne skúsenosti s jej doučovaním ako moja sestra!

Lenka Š.

Lenka Š.

Неперевірена заявка

Ďakujem veľmi pekne Katke, ktorá ma pripravovala na skúšku z informatiky na VŠ v BA EUBA, som veľmi spokojná a prichádzam s veľmi vyborným výsledkom:). Katka je veľmi milá,zlatá a všerko vedela, čo sa ako robí.

R. D.

R. D.

Неперевірена заявка

Katka ma intenzívne pripravovala na skusku z predmetu databazové sýstémy v sql-ku aj samotnej tvorbe vlastnej databazy. Moje vedomosti pred začiatkom doučovania boli minimálne, vďaka jej profesionálnej odbornosti a ochote mi vysvetliť danú problematiku som skúšku úspešne zvládol na výbornú. Časový harmonogram doučovania sme si dokázali zo súladiť bez problémov. Kvôli lepšiemu porozumeniu mi neraz kreslila aj rôzne obrazky či diagramy. Pre mňa 100 % a jasná voľba keby som potreboval ďaľšie doučovanie. Katka Ďakujem, ešte raz.

Відповідь репетитора:

Ďakujem veľmi pekne, Roli :) Spravil si naozaj veľký pokrok za ten čas a teší ma, že sa to odzrkadlilo aj na skúške.