Zuzana G.

Zuzana G.

Відповідає протягом 1 години на 100% повідомлень.
100% 1 год.
Приймає нових учнів

Zuzana G.

Приймає нових учнів

Všestranné doučovanie z prírodovedných predmetov

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  14 €/год.
Ціна Від 14 €/год.
Опис Типи уроку Заявки

Опис

Viem ti pomôcť s otázkami z chémie, biologie, fyziky, matematiky, s konverzáciou a gramatikou v angličtine. V neposlednom rade aj s domácimi úlohami, prípravou na prijímacie skúšky alebo dobehnutím učiva pred testom.

Úspešne som absolvovala prijímačky na 3 lekárske fakulty v Česku, v odboroch všeobecné a zubné lekárstvo. Som schopná vám pomôcť s chémiou, biológiou a ich nadstavby, keďže mám absolvovanú vysokoškolskú biológiu, lekársku chémiu a v neposlednom rade biochémiu.

Pre záujemcov o prípravu sa prijímacie skúšky mám pripravené veľké množstvo materiálov, ktoré aj mne pomohli splniť si sen a študovať zubné lekárstvo v Brne.

Типи уроку

Štandardná lekcia

14 € / 55 хв.
Lucia B.

Lucia B.

Неперевірена заявка

Zuzka je veľmi milá doučovateľka, ktorá veľmi dobre vysvetľuje učivo a stále má vopred pripravené, čomu sa v danú hodinu budeme venovať. Pomáha mi s prípravou na prijímacie skúšky na medicínu. Prechádzame spolu predovšetkým chémiu ale aj keď mám nejakú nejasnosť z biológie alebo fyziky tak to so mnou preberie. Výborné doučovanie, určite odporúčam:)

Ján G.

Ján G.

Неперевірена заявка

Absolvoval som pár hodín doučovania chémie a bol som veľmi spokojný. Zuzana mi pomohla dobehnúť učivo po dlhodobej chorobe a testy som zvládol. Odporúčam 👍