Marian M.

Marian M.

Відповідає протягом 2 годин на 60% повідомлень.
60% 2 год.

Marian M.

Výučba Angličtiny- konverzácia, gramatika, výslovnosť (A2-C2)

  • 5/5 (оцінка від 1 учня)
  • 4 проведених заняття
  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  12 €/год.
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Ціна Від 12 €/год.
Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Опис Типи уроку Заявки Фото та Сертифікати Відповіді на запитання

Опис

Ponúkam hodiny Angličtiny, konverzácie, výslovnosti (akcentu). Pripravím na prijímacie pohovory, skúšky, maturitu z AJ, bežnú komunikáciu v AJ a prímačky. Moje skúsenosti s Aj: V 2014 som absolvoval 1. ročník na McNally Smith College v MN, USA. V 2018 som obdržal BA (Bakalar) titul na 'University of West London' a v roku 2019 som obdržal Magisterský titul na 'Kingston University' (tu som absolvoval kurz akcentu a výslovnosti). Počas štúdia som sa zamiloval do Angličtiny a prečítal som vyše 300 kníh fikcie a faktualnej literatúry. Mám dlhoročné skúsenosti s učením všetkých levelov A2-C2). Hodiny ponúkam v Skalici. Tak isto sa vieme dohodnut na hodinách cez Skype, Facebook...) Cena 15 Eur. Tak isto ponúkam aj 30m skúšobnú lekciu zadarmo.
Tak isto ti pomôžem zlepšiť sa v používaní programov ako Pro Tools, Cubase, Logic. Doučím aj ear training, produkciu, mixing… .

Типи уроку

Štandardná lekcia

12 € / 55 хв.
Alexandra T.

Alexandra T.

Неперевірена заявка

Na každé doučovanie sa veľmi teším. Jeho milý a priateľský prístup zaručuje, že sa nebudete báť rozprávať po anglicky. Po hodinách pozorujem výrazné zlepšenie. Preto Maja odporúčam všetkými desiatimi!

фото та сертифікати

Відповіді на запитання (1)

Цей репетитор допоміг відповісти на такі навчальні запитання